header

Feestzalen in Lommel

De beste feestzalen in Lommel vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Lommel!

Feestzalen in Lommel

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

De Vijf Linden

Schrijf review 1.9 km

No Photo Available

Arena de Soeverein

Schrijf review 3.2 km
Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Schrijf review 4.8 km

Limburgse natuurpracht De Vossemeren ligt in het hart van Limburg, de groenste provincie van België. De gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten: een volledig ingericht park, omgeven door een prachtige natuur.

Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren

Schrijf review 7.8 km

De mooie natuur van de stille Kempen biedt een gedroomd decor voor uw events tot 1000 personen.

Glinstering aan het Zilvermeer

Glinstering aan het Zilvermeer

Schrijf review 8.7 km

No Photo Available

Feestzaal Ter Hoolst

Schrijf review 12.6 km
Stokvis

Stokvis

Schrijf review 14.4 km
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review 16.4 km

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

No Photo Available

Molenheide

Schrijf review 16.7 km

No Photo Available

Western World

Schrijf review 17.1 km
Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review 19.9 km

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Feestzalen in Lommel

Ben je op zoek naar een feestzaal in Lommel? eventplanner.be is de place to be. In onderstaande overzicht vind je direct alle feestzalen in Lommel (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Lommel

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Lommel. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle feestzalen in de buurt van Lommel. Voor 'feestzaal Lommel' hebben we momenteel 11 mogelijkheden.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Lommel, Evenementenlocaties in Lommel, Trouwlocaties in Lommel, Vergaderzalen in Lommel

Filters

Sorteer op afstand

Rond Lommel

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties