header

Feestzalen in Hever

De origineelste feestzalen in Hever vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Hever!

Feestzalen in Hever

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.69/10. Gebaseerd op 62 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in Hever'.
  • The Tree

    The Tree

    Ambtswissel Luitenant Gouverneur Kiwanis Divisie Antwerpen

    Op 15/10/2019 vond de ambtswissel plaats in The Tree te Lier.
    Het was een super geslaagde avond. De deelnemers werden zeer goed ontvangen en het eten was lekker. Het dessertenbuffet een schot in de roos.
    Als organisator hadden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten in de zaal zoals een groot scherm + beamer en een podium.
    Alles vond plaats in een sfeervolle zaal die perfect was voor een 80-tal personen.

    Guido Dekeyser - Kiwanis - 14/11/2019

  • San Marco Village

    San Marco Village

    Geslaagde evenementen bij San Marco Village

    Heel mooie exclusieve locatie om iedereen te verbazen. Mooie thematische zalen en een indrukwekkende piazza. Je waant je op een Italiaans dorpsplein.
    Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Alle vragen lossen ze wel op. Goede communicatie met de zaalmanager en verantwoordelijken.
    De mensen van San Marco maken ook duidelijke afspraken en denken mee om van uw feest een geslaagd evenement te maken.
    Uiterst verzorgde en lekkere maaltijden. Op een avond in San Marco heeft niemand iets te kort.

    Luc De Kimpe - Unit-T - 14/11/2019

  • San Marco Village

    San Marco Village

    Waar voor je geld

    Meer dan 20 jaar ervaring met verschillende locaties maar ik kan met 200% voldoening zeggen dat San Marco Village en haar mensen een fantastisch gevoel en beleving geven.
    De service en flexibiliteit die de mensen aan boord leggen is uitzonderlijk goed. Ook kwalitatief is het eten zeer lekker en mooi gepresenteerd. Afhankelijk van je stijl heb je keuze uit een aantal zalen; deze beschikken echter standaard niet over de modernste technologie en ook de verlichting voor opnames en fotografie is niet optimaal. Maar desondanks deze zaken is san Marco Village nog steeds mijn favoriet.
    Het is écht "waard voor zijn geld" met kwalitatief goede service en lekkere food. :)

    Inez Senecaut - PMC vzw - vereniging voor people managers en HR p - 01/11/2019

  • San Marco Village

    San Marco Village

    SD Worx Dag van de Payroll Professional 2019 was succes dankzij goede service San Marco Village

    Tweede jaar op rij organiseerden we onze Dag van de Payroll Professional in San Marco Village. Niet minder dan 600 payroll professionals kregen een gevarieerd aanbod van workshops, key notes, optredens, infostands, ... in een mooi decor én voorzien van lekker eten en drinken.
    Iedere keer weet de ploeg van San Marco me enorm te charmeren met hun professionele en pro-actieve aanpak, kwalitatieve catering, vriendelijke bediening en oog voor detail. Het San Marco team denkt met je mee en weet voor ieder probleem een gepaste oplossing. Super!

    Geert Vervaet - SD Worx - 22/10/2019

Feestzalen in Hever

Op zoek naar een feestzaal in Hever? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je razendsnel alle feestzalen in Hever (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Hever

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Hever. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Hever. Voor 'feestzaal Hever' hebben we momenteel 75 mogelijkheden.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Hever, Evenementenlocaties in Hever, Trouwlocaties in Hever, Vergaderzalen in Hever

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!