header

Feestzalen in Overijse

De mooiste feestzalen in Overijse vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Overijse!

Feestzalen in Overijse

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.53/10. Gebaseerd op 39 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in Overijse'.
 • reBoot

  reBoot

  Teamdag gebaseerd op Insights Discovery

  Een absolute aanbeveling,het was een super ervaring voor ons team. Fijne locatie, verzorgde omkadering maar vooral een zeer aangename en professionele begeleiding. Ik ben zeer tevreden over de aanpak, het kon eigenlijk niet beter. Perfect wat we nodig hadden, en wat we gehoopt hadden dat het zou zijn.

  Lynn Mariën - Stedelijk Onderwijs Antwerpen - 13/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  Originele locatie voor een geslaagde team meeting

  We waren vorige week voor het eerst te gast met ons team op de boot en het is heel goed meegevallen!
  Goede ontvangst met lekkere koffie.
  Voor de lunch hebben we zelf onze eigen pizza's kunnen samenstellen en ze werden ter plaatse vers gebakken wat een leuke afwisseling was tussen onze meetings door. We komen zeker terug!

  Elise Breban - Ambassify - 10/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  ledenvergadering Tintto

  super ontvangst - originele locatie met alle accomodaties en comfort

  Pierre Vandenbroucke - tintto - 04/02/2020

 • Kinepolis Braine

  Kinepolis Braine

  Top

  Top personeel en locatie!

  Lorenzo Waroux - The Perfect Serve Agency - 11/01/2020

Feestzalen in Overijse

Op zoek naar een feestzaal in Overijse? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je meteen alle feestzalen in Overijse (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Overijse

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Overijse. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Overijse. Voor 'feestzaal Overijse' hebben we momenteel 62 alternatieven.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Overijse, Evenementenlocaties in Overijse, Trouwlocaties in Overijse, Vergaderzalen in Overijse

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!