Feestzalen in Overijse

De mooiste feestzalen in Overijse vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Overijse!

Feestzalen In Overijse

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in Overijse'.
 • reBoot

  reBoot

  Een plek waar je letterlijk en figuurlijk tot stilstand komt op het water

  Een plek waar je letterlijk en figuurlijk tot stilstand komt op het water
  reBoot is een plek waar je zeer duidelijk even buiten het traditionele kader kunt gaan, want wie droomt niet van een brainstorm op het water :)
  Het is tegelijk een knappe plek waar je onder deskundige begeleiding tot stilstand kunt komen over uzelf en uw organisatie
  ...en natuurlijk is er ook een geweldig culinair kantje aan dit concept...
  Duidelijk de place to be als je met droge voeten op het water wilt lopen...

  Karl Boumans - Voka Vlaams-Brabant - 07/12/2018

 • reBoot

  reBoot

  Unieke locatie in Leuven

  Ik heb ondertussen 2 keer gebruik gemaakt van het binnenschip van reBoot voor mijn opleidingen en wat mij betreft is dit de mooiste en meest originele locatie. Prachtig ingericht, voorzien van alle moderne infrastructuur en, niet onbelangrijk, uitgebaat door heel fijne mensen. Birte en Kris, ik kijk er telkens naar uit om bij jullie langs te komen.

  Jan Buskens - JBS BVBA - 06/12/2018

 • reBoot

  reBoot

  Teamdag op Reboot

  Wij hebben met ons team twee dagen de Reboot gebruikt om samen even stil te staan.
  Het was een hele fijne ervaring. De sfeer van de boot, de heerlijke koffie de zuiderse lunch (op het dek!) maar vooral de expertise van de lesgevers maakte het voor ons een zeer waardevolle ervaring. We zijn er als team van gegroeid en we zijn nog niet uitgeleerd! Door praktische tools kunnen we de komende tijd aan de slag en hebben we geleerd dat stilstaan vooruitgaan is!

  Wies Arts - vzw Kinderopvang Leuven - 30/11/2018

 • reBoot

  reBoot

  On a boat!

  Erg leuke nautische locatie voor team dagen of 'gewoon-eens-elders-vergaderen'.
  Goede ontvangst met een top ontbijt erbij!

  jo Vanpaeschen - BRobots - 27/11/2018

Feestzalen In Overijse

Op zoek naar een feestzaal in Overijse? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je meteen alle feestzalen in Overijse (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Overijse

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Overijse. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Overijse. Voor 'feestzaal Overijse' hebben we momenteel 46 alternatieven.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Evenementenlocaties in Overijse, Trouwlocaties in Overijse, Vergaderzalen in Overijse

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!