header

Feestzalen in Sint-Joris-Weert

De origineelste feestzalen in Sint-Joris-Weert vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Sint-Joris-Weert!

Feestzalen in Sint-Joris-Weert

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.47/10. Gebaseerd op 33 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in Sint-Joris-Weert'.
 • reBoot

  reBoot

  Teamdag gebaseerd op Insights Discovery

  Een absolute aanbeveling,het was een super ervaring voor ons team. Fijne locatie, verzorgde omkadering maar vooral een zeer aangename en professionele begeleiding. Ik ben zeer tevreden over de aanpak, het kon eigenlijk niet beter. Perfect wat we nodig hadden, en wat we gehoopt hadden dat het zou zijn.

  Lynn Mariën - Stedelijk Onderwijs Antwerpen - 13/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  Originele locatie voor een geslaagde team meeting

  We waren vorige week voor het eerst te gast met ons team op de boot en het is heel goed meegevallen!
  Goede ontvangst met lekkere koffie.
  Voor de lunch hebben we zelf onze eigen pizza's kunnen samenstellen en ze werden ter plaatse vers gebakken wat een leuke afwisseling was tussen onze meetings door. We komen zeker terug!

  Elise Breban - Ambassify - 10/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  ledenvergadering Tintto

  super ontvangst - originele locatie met alle accomodaties en comfort

  Pierre Vandenbroucke - tintto - 04/02/2020

 • Raesborre Domain

  Raesborre Domain

  Une magnifique maison pour des retrouvailles en hiver

  Nous avons bien profité de la maison pour une grande fête familiale cet hiver. Chacun a pu être logé confortablement et les salles de séjour étaient spacieuses et agréables. Un très bel endroit !

  Claire Walter - 01/01/2020

Feestzalen in Sint-Joris-Weert

Ben je op zoek naar een feestzaal in Sint-Joris-Weert? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle feestzalen in Sint-Joris-Weert (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Sint-Joris-Weert

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Sint-Joris-Weert. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle feestzalen in de buurt van Sint-Joris-Weert. Voor 'feestzaal Sint-Joris-Weert' hebben we momenteel 40 opties.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de spotlight.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Sint-Joris-Weert, Evenementenlocaties in Sint-Joris-Weert, Trouwlocaties in Sint-Joris-Weert, Vergaderzalen in Sint-Joris-Weert

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!