header

Feestzalen in Putte

De mooiste feestzalen in Putte vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Putte!

Feestzalen in Putte

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 38 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in Putte'.
 • reBoot

  reBoot

  Teamdag gebaseerd op Insights Discovery

  Een absolute aanbeveling,het was een super ervaring voor ons team. Fijne locatie, verzorgde omkadering maar vooral een zeer aangename en professionele begeleiding. Ik ben zeer tevreden over de aanpak, het kon eigenlijk niet beter. Perfect wat we nodig hadden, en wat we gehoopt hadden dat het zou zijn.

  Lynn Mariën - Stedelijk Onderwijs Antwerpen - 13/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  Originele locatie voor een geslaagde team meeting

  We waren vorige week voor het eerst te gast met ons team op de boot en het is heel goed meegevallen!
  Goede ontvangst met lekkere koffie.
  Voor de lunch hebben we zelf onze eigen pizza's kunnen samenstellen en ze werden ter plaatse vers gebakken wat een leuke afwisseling was tussen onze meetings door. We komen zeker terug!

  Elise Breban - Ambassify - 10/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  ledenvergadering Tintto

  super ontvangst - originele locatie met alle accomodaties en comfort

  Pierre Vandenbroucke - tintto - 04/02/2020

 • Kinepolis Leuven

  Kinepolis Leuven

  Quiz Strafste Student

  Knack organiseerde de Strafste Student in Kinepolis Leuven. Een fantastische locatie voor dit type event. Zeer vriendelijke begeleiding en alle accomodatie was dik in orde.

  Daisy Juvijns - Roularta Media Group - 09/12/2019

Feestzalen in Putte

Op zoek naar een feestzaal in Putte? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je meteen alle feestzalen in Putte (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Putte

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Putte. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Putte. Voor 'feestzaal Putte' hebben we momenteel 50 opties.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de spotlight.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Putte, Evenementenlocaties in Putte, Trouwlocaties in Putte, Vergaderzalen in Putte

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!