header

Alle feestzalen in Mol op een rij

De beste feestzalen in Mol vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke feestzalen in Mol. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste feestzalen in Mol

Sunparks Kempense Meren

Sunparks Kempense Meren

Schrijf review Mol (0.8 km)

De mooie natuur van de stille Kempen biedt een gedroomd decor voor uw events tot 1000 personen.

Glinstering aan het Zilvermeer

Glinstering aan het Zilvermeer

Schrijf review Mol (1.7 km)

No Photo Available

De Vijf Linden

Schrijf review Lommel (7.7 km)

No Photo Available

Arena de Soeverein

Schrijf review Lommel (8 km)

No Photo Available

Feestzaal Ter Hoolst

Schrijf review Balen (8.3 km)
Stokvis

Stokvis

Schrijf review Balen (9.6 km)
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review Retie (9.7 km)

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Schrijf review Lommel (9.9 km)

Limburgse natuurpracht De Vossemeren ligt in het hart van Limburg, de groenste provincie van België. De gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten: een volledig ingericht park, omgeven door een prachtige natuur.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review Oud-Turnhout (14.7 km)

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

den Eyck

den Eyck

Schrijf review Kasterlee (15.3 km)
Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review Oud-Turnhout (15.5 km)

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review Geel (16.7 km)

No Photo Available

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (17 km)
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review Geel (17.8 km)

No Photo Available

Taverne Netevallei

Schrijf review Geel (19.5 km)

Top feestzalen in Mol

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Mol? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Mol dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Mol

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Mol. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Mol was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Mol, Evenementenlocaties in Mol, Trouwlocaties in Mol, Vergaderzalen in Mol

Jouw feestzaal in Mol toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Mol. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Mol

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties