header

Feestzalen in Zaventem

De origineelste feestzalen in Zaventem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Zaventem!

Feestzalen in Zaventem

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.48/10. Gebaseerd op 39 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in Zaventem'.
 • reBoot

  reBoot

  Teamdag gebaseerd op Insights Discovery

  Een absolute aanbeveling,het was een super ervaring voor ons team. Fijne locatie, verzorgde omkadering maar vooral een zeer aangename en professionele begeleiding. Ik ben zeer tevreden over de aanpak, het kon eigenlijk niet beter. Perfect wat we nodig hadden, en wat we gehoopt hadden dat het zou zijn.

  Lynn Mariën - Stedelijk Onderwijs Antwerpen - 13/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  Originele locatie voor een geslaagde team meeting

  We waren vorige week voor het eerst te gast met ons team op de boot en het is heel goed meegevallen!
  Goede ontvangst met lekkere koffie.
  Voor de lunch hebben we zelf onze eigen pizza's kunnen samenstellen en ze werden ter plaatse vers gebakken wat een leuke afwisseling was tussen onze meetings door. We komen zeker terug!

  Elise Breban - Ambassify - 10/02/2020

 • reBoot

  reBoot

  ledenvergadering Tintto

  super ontvangst - originele locatie met alle accomodaties en comfort

  Pierre Vandenbroucke - tintto - 04/02/2020

 • Raesborre Domain

  Raesborre Domain

  Une magnifique maison pour des retrouvailles en hiver

  Nous avons bien profité de la maison pour une grande fête familiale cet hiver. Chacun a pu être logé confortablement et les salles de séjour étaient spacieuses et agréables. Un très bel endroit !

  Claire Walter - 01/01/2020

Feestzalen in Zaventem

Op zoek naar een feestzaal in Zaventem? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je meteen alle feestzalen in Zaventem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Zaventem

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Zaventem. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle feestzalen in de buurt van Zaventem. Voor 'feestzaal Zaventem' hebben we momenteel 70 opties.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Zaventem, Evenementenlocaties in Zaventem, Trouwlocaties in Zaventem, Vergaderzalen in Zaventem

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!