header

Alle feestzalen in Meise op een rij

De beste feestzalen in Meise vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 85+ unieke feestzalen in Meise. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste feestzalen in Meise

Atomium vzw

Atomium vzw

Schrijf review Brussel (5.6 km)
Kinepolis Brussel

Kinepolis Brussel

Schrijf review Brussel (5.8 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Brussel, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Zoek dan niet verder en ontdek hier wat Kinepolis Brussel te bieden heeft.

Mini-Europe nv

Mini-Europe nv

Schrijf review Brussel (6 km)
De Kruitfabriek

De Kruitfabriek

Schrijf review Vilvoorde (7.1 km)

De Kruitfabriek is een plek waar iedereen welkom is en waar er steeds iets te beleven valt. Artiesten vinden er een atelier, muziekgroepen een repetitieruimte en individuen een (soms...) rustige plek. Expo’s, lezingen, concerten, feestjes, marktjes, ...

Silo Brussels the Signature Venue

Silo Brussels the Signature Venue

Schrijf review Brussel (7.5 km)

No Photo Available

JDK Hal

Schrijf review Londerzeel (7.7 km)
The House To Be

The House To Be

6 reviews zellik (7.9 km)
Docks Dome

Docks Dome

Schrijf review Brussel (8.2 km)

Located on the roof of the shopping district Docks Bruxsel, the exceptional venue completely revolutionizes the approach of events. Its atmosphere is favorable to moments of fun and conviviality.

Proximus Lounge

Proximus Lounge

Schrijf review Evere (8.8 km)

Proximus lounge is een professionele evennementenlocatie in de regio Brussel.

Donjon

Donjon

Schrijf review Diegem (9 km)
Carré

Carré

Schrijf review Willebroek (9 km)
Brussels Kart

Brussels Kart

Schrijf review Groot-Bijgaarden (9.2 km)

Brussels Kart Expo is de ideale Event&Expo locatie, strategisch perfect gelegen naast E40 èn Brusselse ring met een grote aanpalende parking (2500pl). De combinatie van enerzijds meeting en expohallen voor uw company events en personeelsfeesten (klein en

Gosset Hotel

Gosset Hotel

Schrijf review Groot-Bijgaarden (9.3 km)
Tour & Taxis

Tour & Taxis

Schrijf review Brussel (9.4 km)
Waerboom

Waerboom

Schrijf review Groot-Bijgaarden (9.5 km)

No Photo Available

Steenblockhoeve

Schrijf review vilvoorde (9.6 km)
Electrolux Experience Center

Electrolux Experience Center

Schrijf review Evere (9.8 km)

No Photo Available

Area 42

Schrijf review Schaarbeek (10.1 km)

No Photo Available

Le Plaza Hotel Brussels

Schrijf review Brussel (10.6 km)
Event Lounge

Event Lounge

Schrijf review Brussel (10.6 km)

Event Lounge biedt een uniek en modern decor voor al uw evenementen van 50 tot 1150 gasten. Volledig vernieuwd, de ruime ontvangstruimte baadt in daglicht. Met het vallen van de avond wordt ook de sfeer van de ruimte aangepast.

Brabantse Golf

Brabantse Golf

Schrijf review Melsbroek (10.6 km)
De Botanique

De Botanique

Schrijf review Brussel (10.7 km)

No Photo Available

Hotel Métropole

Schrijf review Brussel (10.8 km)

No Photo Available

Centre Belge de la Bande Dessinée

Schrijf review Brussel (11 km)

No Photo Available

Viage productions sa

Schrijf review Brussel (11 km)

No Photo Available

Claridge

Schrijf review Brussel (11.3 km)
Quartier Papier

Quartier Papier

Schrijf review Zaventem (11.4 km)

Quartier Papier is een voormalige papierfabriek in het hartje van Zaventem die volledig gerenoveerd is en omgebouwd tot een unieke, industriële evenementenlocatie!

Technopolis

Technopolis

Schrijf review Mechelen (11.5 km)

No Photo Available

Square - Brussels Meeting Centre

Schrijf review Brussel (11.7 km)
Willy's Moustache

Willy's Moustache

Schrijf review Willebroek (11.7 km)

Samen met Brasserie ’t Kasteeltje, biedt Willy’s Moustache een uniek kader aan voor al uw evenementen. Met een capaciteit van 50 tot 1000 personen.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 49 reviews over bedrijven in de categorie 'feestzalen in Meise'.
 • De Montil

  De Montil

  Professionele aanpak in moeilijke tijden

  De wijze van organiseren, aanpak is op een zeer professionele wijze uitgevoerd geweest in deze moeilijke tijden.
  Hieraan kunnen veel bedrijven iets van leren en het zou een zeer positieve bijdrage leveren wanneer de overheid eens luistert, vaststellingen komt doen bij deze organisatie voordat men beslissingen neemt om iets gaan toe te passen. Indien je uw verantwoordelijkheid neemt zoals De Montil kan er veel bereikt worden in de COVID periode.
  Daarom willen wij het team van De Montil nog eens bedanken voor de wijze waarop zij dit georganiseerd hebben.

  Christophe Larock - De Decker-Van Riet - 29/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  een toffe en professionele locatie

  wij organiseren nu sinds een paar maanden allerlei meetings ( bv. ondernemingsraad ) in de montil.
  dit verloopt steeds uiterst efficient en professioneel. de planning, de inrichting van de zalen ( zeker in coronatijden) de maaltijden alles is tot in de puntjes geregeld.

  rudi schautteet - Brico Belgium s.a. - 27/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  Uitstekende service

  Op 16/03 moesten we nog noodgedwongen onze voorjaarsbeurs in De Montil afgelasten, op 14/09 konden we dan toch onze najaarsbeurs in De Montil organiseren. Dankzij de uitstekende samenwerking met De Montil en haar personeel werd dit een 100% Corona-proof gebeuren met een succesvol verloop in een -ondanks/dankzij alle voorzorgsmaatregelen- ongedwongen en rustige sfeer. De inzet van het personeel gekoppeld aan de uitstekende accomodatie heeft hier enorm toe bijgedragen, een pluim voor hen, van harte dank !

  Danny Van Hove - Belgian Beverages cvba - 25/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  Vergaderen in De Montil in Corona-tijden

  Pro Flandria is een Vlaams netwerk van ondernemers en academici. Wij organiseren 4 x per jaar een ledenvergadering voor ongeveer 100 deelnemers. Aansluitend is er een receptie met daarna mogelijkheid om te blijven lunchen.
  Door plaatsgebrek (Corona-regels) in onze traditionele vergaderlocatie, weken we op 19 sept 2020 uit naar De Montil in Essene. Het moet gezegd: in De Montil is er meer dan voldoende ruimte om een vergadering voor 100 personen Coronaconform te laten doorgaan. Omdat we zeer tevreden waren over ontvangst, verloop vergadering, receptie en aansluitende lunch, hebben we de Montil ook direct geboekt voor onze 2 volgende vergaderingen.

  raf bombeek - Secretaris Pro Flandria (www.proflandria.be) - 24/09/2020

Top feestzalen in Meise

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Meise? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Meise dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Meise

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Meise. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Meise was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Meise, Evenementenlocaties in Meise, Trouwlocaties in Meise, Vergaderzalen in Meise

Jouw feestzaal in Meise toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Meise. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

  Meise

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties