Alle evenementenlocaties in Woerden op een rij

De beste evenementenlocaties in Woerden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 23+ unieke evenementenlocaties in Woerden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn

Schrijf review Kamerik (2.9 km)

Bij Boerderij De Boerinn organiseren sinds 1995 bedrijven en particuliere groepen hun evenementen. Met een eigen windmolen, tuinderij en 200 zonnepanelen is Boerderij De Boerinn de meest duurzame evenementenlocatie van Het Groene Hart.

Anafora

Anafora

Schrijf review Utrecht (7.4 km)

Wat als er een plek was? Een plek om het leven te vieren. De liefde en de vriendschap, en alles wat er écht toe doet. Even ergens anders, maar je voelt je meteen thuis.

Liemès

Liemès

Schrijf review Utrecht (9.7 km)

Welkom bij LIEMÈS, de next generation restaurant/foodhall in The Wall Utrecht, gelegen langs de A2 bij Leidsche Rijn.

Metaal Kathedraal

Metaal Kathedraal

Schrijf review Utrecht (10.3 km)

Deze Metaal Kathedraal is van oorsprong een kerk, toen een metaal fabriek, nu biotoop en kenniscentrum voor een regeneratieve samenleving. Dé plek om jouw groene vergadering en/of evenement te vieren.

DeFabrique Evenementenlocatie

DeFabrique Evenementenlocatie

Schrijf review Utrecht (10.3 km)

DeFabrique is een volwassen, professionele en betrouwbare evenementenlocatie gevestigd in een industrieel complex. Na een bezoek aan DeFabrique hebben de gasten iets ervaren, gezien, geproefd en meegemaakt wat ze willen delen.

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

Schrijf review Utrecht (11.3 km)

No Photo Available

Vogelfrei

Schrijf review Utrecht (11.6 km)

VOGELFREI is een levendige, veelzijdige atelierruimte op het industriële terrein van de Havenloods.

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Schrijf review Nieuwegein (12.1 km)

Goed bereikbaar, centraal gelegen en plug and play toegankelijk zijn punten die het unieke Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht erg goed beschrijven! Hier plant u gemakkelijk een bijeenkomst!

InnStyle

InnStyle

Schrijf review Maarssen (12.5 km)

Inn Style, tegen Utrecht-Centrum aan, biedt u ‘Uitzicht op inspiratie’ met gratis parkeergelegenheid. Aan de hand van uw wensen organiseren wij met plezier, passie, oprechte aandacht uw evenement.

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Schrijf review Utrecht (13 km)

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

Jaarbeurs Events

Jaarbeurs Events

Schrijf review Utrecht (13 km)

Het Event & Exhibition Centre is door de jaren heen gebruikt voor talloze verschillende evenementen, zoals B2B en B2C beurzen, feesten, congressen, concerten, festivals en uitreikingen.

Jaarbeurs Meetings

Jaarbeurs Meetings

Schrijf review Utrecht (13 km)

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de moderne, strak vormgegeven en flexibel in te richten zalen van MeetUp.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Schrijf review Utrecht (13.2 km)

Wil je van jouw event een daverend succes maken of zoek je een bioscoopzaal met technologische snufjes? Bij Kinepolis zit je goed.

Aristo meeting plaza Utrecht CS

Aristo meeting plaza Utrecht CS

Schrijf review Utrecht (13.4 km)

Aristo meeting plaza Utrecht Centraal is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren.

Tivoli Vredenburg

Tivoli Vredenburg

Schrijf review Utrecht (13.5 km)

TivoliVredenburg; Een multifunctionele evenementenlocatie in het hart van Nederland!

Grand Hotel Karel V Utrecht

Grand Hotel Karel V Utrecht

Schrijf review Utrecht (13.8 km)

Al 8 eeuwen lang zijn de vertrekken van het klooster het toneel voor grote en intieme bijeenkomsten, voor zakelijke en privé aangelegenheden.

De Kwekerij Utrecht

De Kwekerij Utrecht

Schrijf review Utrecht (15 km)

De Kwekerij is een oase van rust middenin het bruisende Utrecht Oost. Wij zijn een prachtige, goed bereikbare locatie met meerdere ruimtes om in te vergaderen, feesten, knutselen of wat je ook voor creatiefs kunt bedenken.

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Schrijf review Utrecht (15.5 km)

Aristo meeting center Utrecht Lunetten is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Je vindt onze andere vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht CS.

Expo Houten bv

Expo Houten bv

Schrijf review Houten (16.1 km)

Expo houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal publieks- en vakevenementen. De 4 beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van beurzen en events.

Boerderij Mereveld

Boerderij Mereveld

Schrijf review Utrecht (16.1 km)

Een 19e eeuwse boerderij met een frisse, eigentijdse uitstraling. Boerderij Mereveld biedt met haar goede bereikbaarheid vanuit diverse richtingen en uitgebreide parkeerfaciliteit de ideale lokatie voor ieder denkbaar evenement.

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

Schrijf review Loosdrecht (17.4 km)

Vergaderen aan de Loosdrechtse plassen kan perfect bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam. Dit moderne en sfeervolle hotel gelegen aan het water is de plek waar u zakelijk kunt genieten.

No Photo Available

Van der Valk Avifauna

Schrijf review Alphen a/d Rijn (19.4 km)

Van der Valk Avifauna is een bijzondere locatie voor uw feest, diner, huwelijk, vergadering of congres. Partycentrum Avifauna met 7 zalen ligt midden in het vogelpark.

No Photo Available

Buitengoed de Boomgaard

Schrijf review Bunnik ( Utrecht) (19.4 km)

Onze locaties zijn net even een tikkeltje anders dan anders op een unieke plek, centraal in Nederland gelegen en met voldoende parkeergelegenheid.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Woerden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Woerden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Woerden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Woerden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Woerden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Woerden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Woerden, Feestzalen in Woerden, Trouwlocaties in Woerden, Vergaderzalen in Woerden

Jouw evenementenlocatie in Woerden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Woerden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: