Alle evenementenlocaties in De Goorn op een rij

De beste evenementenlocaties in De Goorn vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke evenementenlocaties in De Goorn. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling

Schrijf review Broek op Langedijk (11 km)

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Museum BroekerVeiling biedt diverse mogelijkheden om een ruimte te huren voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. 

Dorpshuis de Dregt

Dorpshuis de Dregt

Schrijf review Drechterland (11.6 km)

Dorpshuis de dregt, voor elk soort betaalbaar feest!

H20

H20

Schrijf review Purmerend (12.8 km)

H20 is een unieke evenementenlocatie in Purmerend, op 20 minuten van Amsterdam centrum. De locatie ademt esports, gaming en creative tech wat het perfect geschikt maakt voor bedrijven die deze nieuwe wereld willen meegeven aan hun publiek.

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Schrijf review Alkmaar (13.9 km)

In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk ook wel Grote Kerk Alkmaar genoemd (1470-1520). Dit monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie.

Fletcher Hotel Château De Raay

Fletcher Hotel Château De Raay

Schrijf review Baarlo (18 km)

Fletcher Hotel-Restaurant bevindt zich midden in het groen en op korte afstand van het gezellige stadcentrum van Alkmaar. De ideale plek om zakelijk tot rust te komen.

Majestic Venues

Majestic Venues

Schrijf review Wormerveer (18.3 km)

Een uiterst modern, luxueus 4-zalencomplex met een totaal oppervlakte van 3000m2, geschikt voor zowel kleine als grote gelegenheden. Op een steenworp afstand van Amsterdam.

Kinepolis Schagen

Kinepolis Schagen

Schrijf review Schagewn (19.1 km)

Kinepolis Schagen telt vijf zalen, die allemaal uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 72 tot 139 zitplaatsen. Een extra plus? Alle bioscoopzalen situeren zich rondom de centrale foyer op het gelijkvloers

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in De Goorn

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van De Goorn? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in De Goorn dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van De Goorn

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van De Goorn. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van De Goorn was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in De Goorn, Feestzalen in De Goorn, Trouwlocaties in De Goorn, Vergaderzalen in De Goorn

Jouw evenementenlocatie in De Goorn toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in De Goorn. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: