Alle congreslocaties in De Goorn op een rij

De beste congreslocaties in De Goorn vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke congreslocaties in De Goorn. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling

Schrijf review Broek op Langedijk (11 km)

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Museum BroekerVeiling biedt diverse mogelijkheden om een ruimte te huren voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. 

H20 Event campus Amsterdam

H20 Event campus Amsterdam

Schrijf review Purmerend (12.8 km)

H20 is een unieke evenementenlocatie in Purmerend, op 20 minuten van Amsterdam centrum. De locatie beschikt over de nieuwste technologie en staat in het teken van 'the next generation', dit tilt jouw evenement naar een ander niveau!

TAQA Theater De Vest

TAQA Theater De Vest

Schrijf review Alkmaar (13.9 km)

TAQA Theater De Vest heeft een bijzonder vriendelijke uitstraling in een prachtig strak vormgegeven ambiance. De locatie beschikt over meerdere zalen en foyers met een klimaatbeheersingssysteem zodat de temperatuur constant is en de sfeer aangenaam.

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Schrijf review Alkmaar (13.9 km)

In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk ook wel Grote Kerk Alkmaar genoemd (1470-1520). Dit monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie.

Fletcher Hotel Château De Raay

Fletcher Hotel Château De Raay

Schrijf review Baarlo (18 km)

Fletcher Hotel-Restaurant bevindt zich midden in het groen en op korte afstand van het gezellige stadcentrum van Alkmaar. De ideale plek om zakelijk tot rust te komen.

Majestic Venues

Majestic Venues

Schrijf review Wormerveer (18.3 km)

Een uiterst modern, luxueus 4-zalencomplex met een totaal oppervlakte van 3000m2, geschikt voor zowel kleine als grote gelegenheden. Op een steenworp afstand van Amsterdam.

Kinepolis Schagen

Kinepolis Schagen

Schrijf review Schagewn (19.1 km)

Kinepolis Schagen telt vijf zalen, die allemaal uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 72 tot 139 zitplaatsen. Een extra plus? Alle bioscoopzalen situeren zich rondom de centrale foyer op het gelijkvloers

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

Schrijf review Schoorl (19.3 km)

Op zoek naar een vergaderlocatie in Noord-Holland en vlak bij het strand? Ontdek dan Fletcher Hotel-Restaurant Jan Van Scorel! Een multifunctionele meeting locatie in een inspirerende omgeving.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in De Goorn

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van De Goorn? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in De Goorn dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van De Goorn

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van De Goorn. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van De Goorn was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in De Goorn, Feestzalen in De Goorn, Trouwlocaties in De Goorn, Vergaderzalen in De Goorn

Jouw congreslocatie in De Goorn toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in De Goorn. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: