header

Evenementenlocaties in Heist-op-den-Berg

De origineelste evenementenlocaties in Heist-op-den-Berg vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Heist-op-den-Berg!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in Heist-op-den-Berg'.
 • AED Studios

  AED Studios

  Galabal Belgische Luchtmacht

  Vorig jaar organiseerden we het Galabal van de Belgische Luchtmacht in studio 16 van AED studios. De F-104 op sokkel aan de ingang paste perfect in het thema. Zowel de VIPs als de andere aanwezigen waren vol lof over dit evenement. De prestigieuze locatie paste ideaal bij de gala-uniformen, spencers, feestjurken en bij de grandeur van dit galabal. "Flying high in AED studios". Wij komen dit jaar terug

  Jo Heylens - Defensie - Luchtmacht - 02/08/2018

 • AED Studios

  AED Studios

  Trends Gazellen @ AED Studios

  In 2017 organiseerden wij de "Trends Gazellen - Provincie Antwerpen" in de AED Studios in Lint. 200 Antwerpse topondernemers waren aanwezig om de snelst groeiende bedrijven in hun provincie te leren kennen. Wij maakten hiervoor gebruik van de technisch goed uitgeruste aula. Achteraf werd er gegeten, gedronken én genetwerkt in Studio Six. Bedankt AED voor de zeer geslaagde avond, de professionele begeleiding en de topsfeer! Wij keren terug!

  Mieke Knabben - Roularta Media Group - 01/08/2018

 • AED Studios

  AED Studios

  Een onvergetelijk team & persevent in de AED studio's

  In juni 2018 hebben we het AED team onder de arm genomen voor de organisatie van ons jaarlijks pers & teamevent. Hiervoor maakten we gebruik van de gezellige Studio Six zaal. De voorbereiding werd in handen genomen door een jonge eventplanner, zij zorgde voor de link met andere collega's zoals de kok, geluidsman, etc. De zaal was tiptop in orde, pijltjes aangebracht vanaf de parking en food/drinks tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader voor een company event!

  Arne Schelkens - Gemini - 30/07/2018

 • AED Studios

  AED Studios

  Corporate events

  Het is een eer en genoegen om te kunnen samenwerken met een bedrijf dat beschikt over een zo uitgebreide accommodatie van eventruimtes. Binnenkort zijn er opnieuw events geboekt, en we kijken er alvast naar uit.
  De ondersteuning die voorhanden is, voldoet aan alle eisen om een event succesvol te maken.
  Het is een professionele partner waar je ten volle kan op rekenen.

  Peter Huys - Blue Dolphin Logistics bvba - 30/07/2018

Evenementenlocaties in Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een evenementenlocatie in Heist-op-den-Berg? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je meteen alle evenementenlocaties in Heist-op-den-Berg (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Heist-op-den-Berg

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Heist-op-den-Berg. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Heist-op-den-Berg. Voor 'evenementenlocatie Heist-op-den-Berg' hebben we momenteel 14 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Heist-op-den-Berg, Feestzalen in Heist-op-den-Berg, Trouwlocaties in Heist-op-den-Berg, Vergaderzalen in Heist-op-den-Berg

Filters

Sorteer op afstand

Rond Heist-op-den-Berg

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties