Alle congreslocaties in Phoenix op een rij

De beste congreslocaties in Phoenix vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke congreslocaties in Phoenix. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

The Department

Schrijf review Phoenix, AZ (0.2 km)

The Department is een modern zakencentrum in het hart van Phoenix en biedt werkruimte en conferentie-/vergaderruimtes voor uw volgende evenement.

No Photo Available

Phoenix Convention Center & Venues

Schrijf review Phoenix, AZ (0.4 km)

Phoenix Convention Center & venues is een groot complex en biedt een groot aantal verschillende evenementenruimtes voor uw volgende tentoonstelling, evenement of vergadering.

No Photo Available

Arizona Federal Theatre

Schrijf review Phoenix, AZ (0.5 km)

Het Arizona Federal Theatre, gelegen in het centrum van Phoenix, is een prachtige locatie voor privéconcerten, grootschalige conferenties of sociale evenementen in de stad.

No Photo Available

The Van Buren

Schrijf review Phoenix, AZ (0.6 km)

The Van Buren, gelegen in het centrum van Phoenix, is een grote locatie voor optredens en evenementen, perfect voor uw volgende evenement.

No Photo Available

Lath Pavilion at Heritage Square

Schrijf review Phoenix, AZ (0.8 km)

Heritage Square is een grote gemeenschapsruimte die de geschiedenis bewaart en ruimte biedt voor uw volgende privé- of bedrijfsevenement.

No Photo Available

Warehouse 215 @ Bentley Projects

Schrijf review Phoenix, AZ (0.9 km)

Een voormalig oud pakhuis, Warehouse215 @ Bentley Projects, is omgetoverd tot een prachtige evenementenlocatie in het centrum van Phoenix.

No Photo Available

Valley Garden Center

Schrijf review Phoenix, Arizona (2.7 km)

Valley Garden Centre biedt een verscheidenheid aan prachtige tuininrichtingen en ontvangstruimten voor uw speciale evenement.

No Photo Available

Antigua Garden

Schrijf review Phoenix, AZ (4.1 km)

Antigua Garden is een prachtige in- en outdoor evenementenlocatie in Phoenix, Arizona.

Madison Center For The Arts

Madison Center For The Arts

Schrijf review Phoenix, AZ (8.2 km)

Madison Center For The Arts is een gemeenschapscentrum met de missie om de gemeenschap in Phoenix te verlichten, te verlevendigen en te betrekken.

No Photo Available

Venue At The Grove

Schrijf review Phoenix, Arizona (8.4 km)

Venue At The Grove is een magische in- en outdoor trouw- en evenementenlocatie in het zuiden van Phoenix.

No Photo Available

Desert Willow Conference Center

Schrijf review Phoenix, AZ (9.3 km)

Desert Willow is een prachtig conferentiecentrum in het centrum van Phoenix en biedt conferentie-/vergaderruimtes voor uw zakelijke behoeften.

No Photo Available

La Princesa

Schrijf review Phoenix, AZ (11.7 km)

Als 1 van de 3 Princesa-locaties in Phoenix, is Princesa West een prachtige trouwzaal voor uw volgende evenement.

Ahwatukee Community Swim, Tennis & Event Center

Ahwatukee Community Swim, Tennis & Event Center

Schrijf review Phoenix, AZ (15.5 km)

Het Ahwatukee Community Center is een multifunctionele evenementenlocatie in het zuiden van Phoenix, Arizona.

No Photo Available

The Legacy Ballroom

Schrijf review Phoenix, Arizona (16.8 km)

The Legacy Ballroom is een luxe trouw- en evenementenlocatie in het centrum van Phoenix, Arizona.

No Photo Available

American Royal Palace

Schrijf review Phoenix, Arizona (18.1 km)

Het American Royal Palace is een feestzaal en biedt flexibele ruimte voor uw aanstaande bruiloft, privé- of bedrijfsevenement in Phoenix, Arizona.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Phoenix

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Phoenix? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Phoenix dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Phoenix

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Phoenix. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Phoenix was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Phoenix, Feestzalen in Phoenix, Trouwlocaties in Phoenix, Vergaderzalen in Phoenix

Jouw congreslocatie in Phoenix toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Phoenix. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: