Alle congreslocaties in Luyksgestel op een rij

De beste congreslocaties in Luyksgestel vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke congreslocaties in Luyksgestel. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Sportpark De Soeverein

Schrijf review Lommel (4.3 km)

Arena de Soeverein, een schitterend zalencomplex met een multifunctioneel karakter en een bijzondere architectuur.

Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel

Schrijf review Hoogeloon (13.6 km)

Feesten & Vergaderen op Landgoed de Biestheuvel. Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie in Noord-Brabant? Of zoekt u een perfecte plek om in alle rust te vergaderen? Bekijk dan onze mogelijkheden.

Mikrocentrum

Mikrocentrum

Schrijf review Veldhoven (16.8 km)

Met 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé partner en locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Schrijf review Leende (17.3 km)

Aan de rand van het Leenderbos, nabij Eindhoven, vindt u het bijzonder sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven. Een unieke meeting locatie waar u al uw kennis kan delen.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (17.8 km)

040 Congress & Events behoort tot de top van de Nederlandse zalenmarkt. Het congres-en eventcentrum is onderdeel van Van der Valk Hotel Eindhoven.

MFC De Borgh

MFC De Borgh

Schrijf review Budel (18.2 km)

Welkom bij MFC De Borgh, de culturele en sociale hotspot van Budel. Dé thuisbasis voor talloze verenigingen en organisaties uit de gemeente Cranendonck.

Evoluon Eindhoven

Evoluon Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (19.9 km)

Evoluon Eindhoven is trots icoon van design & technologiestad Eindhoven en dé vergader & congreslocatie van de innovatieve Brainport regio. Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele b

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Luyksgestel

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Luyksgestel? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Luyksgestel dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Luyksgestel

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Luyksgestel. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Luyksgestel was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Luyksgestel, Feestzalen in Luyksgestel, Trouwlocaties in Luyksgestel, Vergaderzalen in Luyksgestel

Jouw congreslocatie in Luyksgestel toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Luyksgestel. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: