Alle congreslocaties in s-Hertogenbosch op een rij

De beste congreslocaties in s-Hertogenbosch vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke congreslocaties in s-Hertogenbosch. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

Schrijf review 's-Hertogenbosch (0.1 km)

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

No Photo Available

Theater aan de Parade

Schrijf review 's-Hertogenbosch (0.4 km)

Unieke locatie met verschillende foyers, grote (950 pax) en kleine zalen (10 pax)

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch (1.3 km)

Elke steen van 1931 Congrescentrum Brabanthallen ademt historie. Anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum in 's-Hertogenbosch.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch (1.6 km)

Al jaren bewijst de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, als één van de grootste evenementenlocatie, dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer.

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Schrijf review Vught (2.3 km)

In het hotel heeft u maar liefst keuze uit 15 stijlvol ingerichte zalen; uiteenlopend van een boardroom voor 2 personen tot een multifunctionele zaal voor 300 personen.

Autotron

Autotron

Schrijf review Rosmalen (8.2 km)

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

No Photo Available

Cultureel Centrum 't Spectrum

Schrijf review Schijndel (11.8 km)

't Spectrum is een prachtige, multifunctionele accommodatie, gelegen in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

No Photo Available

Hotel NH Waalwijk

Schrijf review Waalwijk (17.2 km)

Het hotel heeft 7 moderne vergaderruimten voor 2 tot 150 personen. We zijn gewend om formele vergaderingen en brunches te organiseren, maar ook grootschalige conferenties en bedrijfsfeestjes.

Efteling

Efteling

Schrijf review Kaatsheuvel (18.3 km)

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

Top congreslocaties in s-Hertogenbosch

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van s-Hertogenbosch? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in s-Hertogenbosch dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van s-Hertogenbosch

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van s-Hertogenbosch. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van s-Hertogenbosch was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in s-Hertogenbosch, Feestzalen in s-Hertogenbosch, Trouwlocaties in s-Hertogenbosch, Vergaderzaal in s-Hertogenbosch

Jouw congreslocatie in s-Hertogenbosch toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in s-Hertogenbosch. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: