Alle congreslocaties in Papendrecht op een rij

De beste congreslocaties in Papendrecht vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke congreslocaties in Papendrecht. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

De Kuip Meetings & Events

Schrijf review Rotterdam (13.6 km)

Een congres, beurs, feest, borrel, vergadering of clinic. Wat voor evenement je ook wilt organiseren, in De Kuip is alles mogelijk! Of je nu met 10 of met 50.000 personen bent.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Schrijf review Rotterdam (15.1 km)

Rotterdam Ahoy is een unieke, multifunctionele accommodatie die al ruim 45 jaar een podium biedt voor live communicatie, business en entertainment.

Maassilo

Maassilo

Schrijf review Rotterdam (15.4 km)

De Maassilo is gevestigd in de grootste en oudste graansilo van Europa, aan de Maashaven. De vijftien zalen zijn volledig verbouwd en ingericht als evenementenlocatie met alle denkbare voorzieningen.

No Photo Available

Cruise Terminal Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (16.3 km)

Cruise Terminal Rotterdam bevindt zich aan de Wilhelminapier op de Kop van Zuid. Hier vertrokken vroeger de stoomschepen van de Holland America Lijn naar New York. Het industrieële erfgoed doet nu dienst als locatie voor feesten, congressen of vergadering

ss Rotterdam

ss Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (16.7 km)

Ontdek de vele verhalen van 'La Grande Dame' terwijl u komt eten, drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam biedt iedere gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

Wereldmuseum Rotterdam

Wereldmuseum Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (16.8 km)

Het Wereldmuseum Rotterdam in het statige Scheepsvaartkwartier is een van de mooiste stadsgezichten en is zeer geschikt voor uw zakelijke evenement.

Bibliotheek Rotterdam

Bibliotheek Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (17.1 km)

De Centrale Bibliotheek Rotterdam is één van de meest kenmerkende gebouwen in het centrum van Rotterdam en omringd door Rotterdamse hoogtepunten, zoals de Markthal, de Laurenskerk en de kubuswoningen.

No Photo Available

Buitenplaats Rozenlust

Schrijf review Rotterdam (17.1 km)

Parkvilla Rozenlust is een inspirerende lokatie voor bijeenkomsten in een bosrijke omgeving aan het statige maar oh zo trendy district Parklaan in de dynamiek van het centrum Rotterdam.

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (17.4 km)

In de Kunsthal kunt u op één locatie terecht voor uw presentatie of congres, ontbijt, lunch en diner, borrel en feest. Uiteraard kunt u uw evenement combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen.

De Doelen

De Doelen

Schrijf review Rotterdam (18.1 km)

4 zalen en ruim 30 subzalen in de Doelen worden jaarlijks ruim 1200 keer ingezet voor uiteenlopende evenementen; concerten in alle genres, congressen en andere zakelijke evenementen.

Landgoed Artihove/Vidaa

Landgoed Artihove/Vidaa

Schrijf review Bergschenhoek (19.6 km)

Het eiland Vidaa op Landgoed Artihove is een unieke locatie in de rook van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse inspirerende mogelijkheden.

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (19.9 km)

RDM Rotterdam heeft een tweetal unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen, t.w. RDM Congrescentrum en RDM Onderzeebootloods.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Papendrecht

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Papendrecht? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Papendrecht dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Papendrecht

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Papendrecht. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Papendrecht was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Papendrecht, Feestzalen in Papendrecht, Trouwlocaties in Papendrecht, Vergaderzaal in Papendrecht

Jouw congreslocatie in Papendrecht toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Papendrecht. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: