Alle congreslocaties in Roelofarendsveen op een rij

De beste congreslocaties in Roelofarendsveen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke congreslocaties in Roelofarendsveen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

HAL60

HAL60

Schrijf review Roelofarendsveen (0.9 km)

HAL60 biedt tot 1000m2 oppervlakte die volledig naar eigen wens is in te vullen. Hierdoor is HAL60 voor ieder evenement geschikt.

Van der Valk Hotel Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim

Schrijf review Sassenheim (8.9 km)

Van harte welkom bij Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden. Een ideale locatie voor een conferentie, road shows, product lanceringen, feest, diner, bruiloft of presentatie.

C-Bèta

C-Bèta

Schrijf review Hoofddorp (10.1 km)

C-Bèta, onze circulaire evenementenlocatie, is beschikbaar voor jouw evenement, meet-up, workshop etc.

CORPUS Congress Centre

CORPUS Congress Centre

Schrijf review Oegstgeest (12.7 km)

CORPUS is een unieke evenementenlocatie in de omgeving Leiden. Een met een boodschap waaraan u dankbaar de uwe kunt hangen. In elke organisatie draait het ten slotte om de mens. Een congres, beurs, presentatie, workshop of een feest.

ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review Leiden (12.8 km)

Het ECC Leiden is de nieuwste locatie in de Randstad als het gaat om grote evenementen, (meerdaagse-) congressen, beurzen, diners, feesten, openingen en productpresentaties. Goed bereikbaar, uitstekende catering, comfortabel overnachten en voldoende ruimt

No Photo Available

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Schrijf review Noordwijk aan Zee (14.5 km)

Ons hotel biedt 13 elegante vergaderruimten, ideaal gelegen vlak bij de prachtige stranden van Noordwijk. Laat onze speciale vergaderprofessionals u helpen met de planning van uw evenement, van intieme directievergaderingen tot grote banketten.

Hangaar2

Hangaar2

Schrijf review Katwijk (15.6 km)

Maak kennis met de unieke evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. Een industriële hangaar van 2450m² die van elk evenement een geweldige belevenis maakt.

Expo Greater Amsterdam

Expo Greater Amsterdam

Schrijf review Vijfhuizen (16.6 km)

Expo Haarlemmermeer biedt een onverwachte rust in de Randstad. Met de unieke glazen dakconstructie profiteert u van veel lichtinval tijdens uw evenement.

No Photo Available

Congressen & Evenementen Duinrell

Schrijf review Wassenaar (17.8 km)

De kracht van deze unieke locatie is de combinatie van zakelijkheid en ontspanning op een schitterend landgoed.

Van der Valk Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem

Schrijf review Haarlem (18.8 km)

Hotel Haarlem is met haar bereikbaarheid en ligging een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan onder andere Amsterdam, Zandvoort aan Zee en het fraaie historische centrum van Haarlem.

Cobra Museum voor Moderne Kunst

Cobra Museum voor Moderne Kunst

Schrijf review Amstelveen (19.2 km)

Het Cobra Museum, eigentijds en helder, is geschikt voor al uw evenementen. De ruimtes zijn royaal en het daglicht krijgt z'n kans. De steeds weer wisselende exposities zorgen voor kleur, inspiratie en een aangename sfeer.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Roelofarendsveen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Roelofarendsveen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Roelofarendsveen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Roelofarendsveen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Roelofarendsveen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Roelofarendsveen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Roelofarendsveen, Feestzalen in Roelofarendsveen, Trouwlocaties in Roelofarendsveen, Vergaderzaal in Roelofarendsveen

Jouw congreslocatie in Roelofarendsveen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Roelofarendsveen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: