Alle congreslocaties in Sheffield op een rij

De beste congreslocaties in Sheffield vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke congreslocaties in Sheffield. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Victoria Hall

Schrijf review Sheffield (0.2 km)

De Victoria Hall is een prachtige oude kerk in het hart van Sheffield en biedt meerdere ruimtes voor verschillende evenementen.

The Cutlers' Hall

The Cutlers' Hall

Schrijf review Sheffield (0.3 km)

The Cutlers 'Hall is een grote trouw- en evenementenlocatie en biedt meerdere ruime kamers voor uw volgende evenement!

No Photo Available

Upper Chapel

Schrijf review Sheffield (0.3 km)

Upper Chapel is een kapel in het hart van Sheffield en biedt evenementenruimtes voor uw volgende privé- of bedrijfsevenement.

No Photo Available

The Chimney House

Schrijf review Sheffield (0.8 km)

The Chimney House is een prachtige oude fabriek die veel ruimte biedt voor uw volgende evenement!

No Photo Available

Trafalgar Warehouse

Schrijf review Sheffield (0.9 km)

Trafalgar Warehouse is een grote evenementenruimte met twee grote zalen voor een grote verscheidenheid aan evenementen.

No Photo Available

The Mowbray

Schrijf review Sheffield (0.9 km)

The Mowbray is een populaire evenementenlocatie en biedt veel ruimte in het hart van Sheffield.

No Photo Available

99 Mary Street

Schrijf review Sheffield (1 km)

99 Mary Street is een creatieve evenementenlocatie met geweldige ruimtes voor uw volgende evenement!

No Photo Available

The Octagon Centre

Schrijf review Sheffield (1.5 km)

Het Octagon Centre is een enorme locatie voor evenementen en optredens in het stadscentrum van Sheffield.

No Photo Available

Sheffield United FC

Schrijf review Sheffield (1.5 km)

Het Sheffield United Conference and Events-stadion is de thuisbasis van Sheffield United FC en biedt veel ruimte voor uw volgende evenement.

No Photo Available

OEC Sheffield

Schrijf review Sheffield (2.4 km)

De OEC is een luxe en moderne evenementenlocatie in het noorden van het stadscentrum van Sheffield.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Sheffield

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Sheffield? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Sheffield dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Sheffield

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Sheffield. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Sheffield was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Sheffield, Feestzalen in Sheffield, Trouwlocaties in Sheffield, Vergaderzalen in Sheffield

Jouw congreslocatie in Sheffield toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Sheffield. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: