Alle congreslocaties in Edinburgh op een rij

De beste congreslocaties in Edinburgh vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke congreslocaties in Edinburgh. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

The Assembly Rooms

Schrijf review Edinburgh (0.2 km)

The Assembly Rooms is een veelzijdige evenementenlocatie in het hart van Edinburgh en biedt verschillende zalen die geschikt zijn voor een aantal verschillende evenementen.

No Photo Available

Royal College of Physicians of Edinburgh

Schrijf review Edinburgh (0.3 km)

Het Royal College of Physicians Edinburgh is een unieke combinatie van een historische en elegante locatie met moderne faciliteiten, ideaal gelegen aan Queen Street in het hart van de stad.

Riddle's Court

Riddle's Court

Schrijf review Edinburgh (0.4 km)

Riddle's Court is een grote evenementenlocatie met verschillende banketsuites die elk evenement van uw keuze kunnen hosten!

No Photo Available

Edinburgh Training & Conference Centre

Schrijf review Edinburgh (0.8 km)

Edinburgh Training & Conference Venue is een groot centrum met meerdere conferentie-, vergader- en trainingsruimten die u kunt huren.

No Photo Available

Mansfield Traquair

Schrijf review Edinburgh (0.9 km)

Mansfield Traquair is een oude kerk in het stadscentrum van Edinburgh die is omgetoverd tot een prachtige evenementenlocatie, perfect voor uw volgende evenement!

No Photo Available

Pleasance

Schrijf review Edinburgh (1 km)

Pleasance is een grote theater- en voorstellingslocatie in het hart van Edinburgh.

No Photo Available

The Counting House

Schrijf review Edinburgh (1.1 km)

The Counting House is de plek waar je moet zijn als je een evenement in Edinburgh organiseert!

No Photo Available

The Old Dr Bells Baths

Schrijf review Edinburgh (2.6 km)

The Old Dr Bells Bath is een prachtige evenementenlocatie, perfect voor uw volgende bruiloft of ander feest!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Edinburgh

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Edinburgh? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Edinburgh dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Edinburgh

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Edinburgh. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Edinburgh was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Edinburgh, Feestzalen in Edinburgh, Trouwlocaties in Edinburgh, Vergaderzalen in Edinburgh

Jouw congreslocatie in Edinburgh toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Edinburgh. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: