Townscript Live

Townscript Live

Townscript Live
  • Unit no.3070 & 3080, Survey no 137, Marvel Fuego, NA, 411028 Pune

Townscript Live is een totaaloplossing voor het hosten van virtuele evenementen. Townscript virtueel platform wordt geleverd met het robuuste online ticketbeheermechanisme om registraties, ticketing te beheren, betalingen te accepteren en beperkte toegang te geven aan de ticketkopers en dat is hoe Townscript opvalt in vergelijking met andere conferencing-tools die in de eerste plaats zijn ontworpen voor interne vergaderingen en kleine conferenties zonder enig betaald ticketingsysteem.


One-stop oplossing voor uw virtuele evenementen

Smart Event Attendee Management Software - Townscript Live biedt een volledig technisch gedreven evenementregistratiesysteem om uw evenementenplanning en bezoekersbeheer te stroomlijnen en daarmee het hele evenementbeheerproces voor de organisator te vereenvoudigen. Met Townscript Live kun je evenementregistraties, verkopen, betalingen en livestreams allemaal op één plek beheren.


Gebruikerservaring is belangrijk voor ons

Townscript biedt een meer intuïtieve en moderne gebruikersinterface - De gebruikersinterface hoeft niet onhandig en ingewikkeld te zijn. Townscript biedt een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke interface die als een eitje werkt. Terwijl WebEx nog steeds een gebrekkige interfacekwaliteit heeft en voor een leek ingewikkeld kan worden om te gebruiken zonder de juiste richtlijnen.


Toegang voor meerdere gebruikers voor een soepele bediening

Host meerdere evenementen vanuit hetzelfde account - Met Townscript Live kunt u meerdere hosts aan één account toevoegen. Met het dashboard kunnen teamleden met meerdere gebruikers ook evenementen maken en hosten. U kunt ook meerdere evenementen tegelijkertijd vanuit één account organiseren.


Breng offline evenementen online

Host evenementen van alle soorten en maten - Townscript Live ondersteunt alle soorten virtuele evenementen, zoals conferenties, paneldiscussies, webinars, talkshows en zelfs virtuele concerten en entertainmentevenementen. Townscript Live biedt een online locatie die u de mogelijkheid geeft om evenementen te organiseren waarbij deelnemers kunnen rekenen op een schaal van duizenden of zelfs tienduizenden.

Klantondersteuning altijd voor u klaar

Vriendelijk en responsief klantenserviceteam - Townscript Live erkent uw problemen en verbindt zich daarom tot voortdurende steun via ons klantenserviceteam. We hebben toegewijde accountmanagers om u te helpen met realtime vragen, in tegenstelling tot andere videostreamingtools die meer dan 24 uur nodig hebben om terug te draaien.


Gratis promoties om uw evenementverkopen te stimuleren

Breng uw virtuele evenement gratis op de markt - Ticketverkoop is uiterst belangrijk voor organisatoren van evenementen en daarom biedt Townscript Live gratis marketingdiensten om de verkoop van evenementen te stimuleren met behulp van marketingkanalen die de beste resultaten opleveren. We creëren een marketingstrategie die is afgestemd op uw behoeften en voeren deze efficiënt uit. U kunt de Townscript-marktplaats gebruiken om uw evenementbereik te vergroten en betaalde tickets te verkopen.


We waarderen uw zakken

Geen verwarrende plannen, betaal voor wat u gebruikt - Hoge maandelijkse abonnementen kunnen leiden tot onnodige uitgaven als u van plan bent om slechts een paar evenementen in een maand te organiseren en daarom biedt Townscript Live plannen voor evenementen om u te helpen van dergelijke uitgaven af te komen en biedt toegang tot alle functies, ongeacht het plan dat u selecteert. We zorgen ervoor dat onze waardepropositie afgestemd blijft op uw behoeften.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Townscript Live

Er zijn (nog) geen reviews over Townscript Live. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Auvicom

Auvicom

Auvicom is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een professionele partner met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 1000 evenementen per jaar. We verhuren, verkopen, leveren en plaatsen hoogstaande apparatuur.

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Wij zijn gespecialiseerd in live (multicamera) videostreaming, interactieve Rich Media webcasts op Hybride Events, en professionele webinars (of on-demand opnames) vanuit onze videostudio in Mechelen.

Act-Wise

Act-Wise

Act-Wise is een flexibel en enthousiast bedrijf. We werken graag samen met partners die net zo gepassioneerd zijn als wij! We focussen op plezier, flexibiliteit en efficiëntie in al onze gespecialiseerde domeinen.

MOTCHA

MOTCHA

DB Video is trots de komst van kleine broertje MOTCHA aan te kondigen. Waar DB Video staat voor high-end producties zal het creatieve team van MOTCHA instaan voor alle social media marketing videos.

Activiteiten Townscript Live

Activiteitsregio's:
India | Indonesia | Malaysia | Singapore | Thailand | USA | New York | Washington
Activiteiten:
Webinars en livestreaming | Ticketing en registratie