Cabo

Cabo

  • Wenduinse Steenweg 1, 8370 Blankenberge, België

Het restaurant bevindt zich op de benedenverdieping waar men een 70-tal personen kan laten tafelen. De mogelijkheid bestaat om buiten te aperitieven of een koffie te nuttigen voor en na de maaltijd op het overdekte terras. Daarnaast is er op de eerste verdieping een gezellige bar met een groot terras dat u toelaat te genieten van de voorbijvarende boten met een frisse cocktail en een uitgebreid tapasassortiment binnen handbereik.

 

De keuken wordt geleid door Nick Lammers. Hij kijkt er naar uit om samen met zijn team u te verwennen met kraak verse en lokale producten in een trendy en hip kader. Hun enthousiasme, kennis en passie werken aanstekelijk zodat we er als team naar uitkijken u vernieuwende gerechten te brengen.

 

Naast het restaurant en de loungebar kan er ook gebruik gemaakt worden van de feestzaal met een 80-tal plaatsen. De combinatie van deze elementen maakt Cabo de perfecte locatie om privé feesten zoals een trouw, communie, verjaardag,… te organiseren.

 

Mogelijk tot 300pers met plaatsing van een tent aan het restaurant beneden of boven op het terras. De inrichting van zowel het restaurant als de loungebar zijn ontworpen door de binnenhuis architect Lieven Musschoot. Hij heeft ervoor gezorgd dat er een warme, gezellige en trendy sfeer ontstaat die u zal toelaten volledig te ontspannen en te genieten.

Reviews over Cabo

Er zijn (nog) geen reviews over Cabo. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Cabo

Wifi
gratis 
Aantal personen
1 - 300 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
parking - gratis 
Omgeving
water 
kust 
Catering locatie
vrij van catering 
eigen catering locatie 
Faciliteiten
geluidsinstallatie 
projectie 

Activiteiten Cabo