Urban Golf spelen we in de straten, pleinen en open ruimtes van de stad. Geen strakke green, maar het grijs van de straat. We leren je spelenderwijs de stad Kortrijk kennen zoals je die nog niet zag en zorgen voor een activiteit waar iedereen plezier aan beleeft. Urban Golf Kortrijk werd opgericht in 2010. Alle begeleiders spelen zelf actief Urban Golf en kennen de stad op hun duimpje. Na een golfinitiatie trekken we samen door de stad Kortrijk voor een parcours van ca. 2 tot 3 uren. Start en eindpunt kunnen we zelf kiezen zodat dit beter aansluit bij eventuele andere activiteiten die u wil doen die dag. We geven graag ook insider tips voor aansluitende activiteiten of leuke adressen in de binnenstad. Op die manier kan je de ganse dag in Kortrijk vertoeven. De organisatie van een Urban Golf sessie op andere locaties is ook mogelijk. Bij voorkeur in West- en Oost-Vlaanderen.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Urban Golf Kortrijk

Er zijn (nog) geen reviews over Urban Golf Kortrijk. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Grunewald.bar

Grunewald.bar

Na 10 jaar actief te zijn met mocktails & cocktails op events. Zal 2020 ‘The Next Level’ worden voor Grunewald.bar. Uiteraard blijven we volop actief met het maken van heerlijke cocktails & mocktails op events.

Ecco La Luna

Ecco La Luna

Creatief, speels en soms heel eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een event of vorming jouw bedrijf, school of vriendengroep, de activiteiten van Ecco La Luna brengen bij elke deelnemer het beste naar boven!

The VR Room Amersfoort

The VR Room Amersfoort

Een écht uniek uitje voor jong en oud? Stap in de werelt van Virutal Reality! Zet je VR headset op, kies uit één van onze spannende en uitdagende VR EscapeRooms en strijd in kleine groepjes collega's tegen elkaar.

Beleving aan zee

Beleving aan zee

Beleving aan Zee is een levendig organisatiebureau in Scheveningen, Den Haag, vooral gericht op bedrijfsuitjes. Daarbij zijn ze inzetbaar voor de totaalorganisatie van bedrijfsevenementen, maar ook voor uitjes van particulieren.

Activiteiten Urban Golf Kortrijk

Activiteitsregio's:
Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Belgium
Activiteiten:
Teambuilding en bedrijfsuitjes
Trefwoorden:
teambuilding | urban golf | golf | kortrijk