Miraeus Cocktail Services

Miraeus Cocktail Services

Bent u op zoek naar een origneel apertief? Of wil je de klassieke toog op jouw feest vervangen door een fancy cocktailbar? Wij houden rekening met al jouw wensen. Miraeus voorziet al het benodigde, zowel voor intieme privéfeesten en trouwfeesten als voor bedrijfsrecepties en grootschalige evenementen. Om het jullie gemakkelijk te maken nemen we eventueel ook de klassieke drankencatering (bier, wijn en frisdranken) in handen aan democratische prijzen.

 

Cocktails aan huis of cocktails op de werkvloer: de kwaliteit en productkeuze is voor elk event conform de hoogste standaarden en elke cocktail zal met veel oog voor detail worden geserveerd door gekwalificeerde bartenders. Al onze barmanagers genoten een opleiding bij de European Bartender School. De luxueuze cocktailbar wordt dan ook de eyecatcher op je evenement.

 

Het cocktail-en drankenassortiment kan u zelf selecteren, desgewenst met hulp van onze gekwalificeerde mixologists. Zij volgen de nieuwste trends en producten op de voet en kunnen je steeds adviseren met een ruime kennis van zake. Uiteraard zijn gepersonaliseerde creaties ook mogelijk. Om de selectie samen te stellen nodigen we jullie graag uit op ons atelier op de Meir in Antwerpen. Naast de cocktails kunnen we ook een leuk spirit assortiment voorzien. Denk hierbij aan enkele whisky’s, cognacs en likeuren.

 

Voor de bar ligt de keuze ook bij jullie. Een rustieke uitstraling of eerder een hippe, strakke bar? Wij beschikken over 25 verschillende bars om uit te kiezen. Waaronder ook een uitgebouwde dranktruck.

 

Bij de cocktailcatering gaan wij steeds uit van een all-in service. Je dient als klant enkel je wensen te uiten en vervolgens te genieten van onze professionele service waarbij alles wordt voorzien.

  • Mobiele bar
  • Cocktails
  • Glazen
  • Personeel 
  • Menukaarten
  • Ijs
  • Koeling

Wat de workshops en tastings betreft zijn er ook talrijke mogelijkheden. Zowel kleine als grote groepen kunnen tijdens een workshop zelf de handen uit de mouwen steken en plaatsnemen achter een volledige geëquipeerde work station. Deze activiteit is perfect om de avond te starten met de juiste toon. De tastings introduceren de deelnemers in de wereld van whisky, gin of rum. Ook hier kan de omvang en inkleding volledig op maat worden afgesteld.

 

Cheers!

32 reviews over Miraeus Cocktail Services - 9.7/10

Sebastièn Delorge
New|

Om helemaal gelukkig van te worden

In den beginning stond ik nogal sceptisch tegenover het uitgeven van geld aan een workshop van Miraeus. Iets wat ik simpelweg van het internet kon leren, zou ik nu echt niet voor gaan betalen. Dedondanks liet ik me overtuigen door het aandringend gezaag van mijn aantrekkelijke bubbel.
And boy was I right in doing that. Het werd een workshop vol plezier, vertier en eens iets anders dan bier. Ze serveerden een verfrissende, alcoholische teug vreugde die het internet me nooit had kunnen uitschenken. Om helemaal gelukkig van te worden! En wat wil een mens nog meer in deze tijden, dan gewoon een gelukkig gevoel.

Like0 likes
Thomas Van Opstal
New|

Cocktailworkshop met vrienden

Om het afstuderen van een aantal vrienden te vieren hadden de ervoor gekozen een cocktailworkshop te volgen. Deze workshop ging door op het 5de verdiep van het pand van Miraeus cocktails. Hier konden we genieten van een uniek zicht over de Meir, ook de aankleding van de ruimte was zeer gezellig! Alle medewerkers waren enorm vriendelijk en spontaan en wisten ons op de juiste manier te helpen. Wij hebben hier enorm hard van genoten en kijken al uit naar een volgende keer!

Like0 likes
Roeland Vanheesbeke
New|

Cocktails - Hapjes & Mike Tyson

Bij de workshop, mooi gelegen op de Meir van Antwerpen - werd onze bubbel hartelijk ontvangen.
Een reeks van 3 zorgvuldig geselecteerde cocktails met daar tussen enkele gastronomische hapjes.
De vibe van David was zeer relaxed - ondanks we nieuw waren in de wereld van cocktails wordt ons alles duidelijk uitgelegd met de nodige humor.
Als kers op de taart kregen we nog een mooie performance van Kristof Carpentier (een collega van het Mireaus team) die even de tijd nam ons warm te maken voor de laatste cocktail.
Boeking verliep vlot zonder enige complicaties. Kortom Top ervaring, service en ideale groepsactiviteit. (Leuk bierkaartje van Mike Tyson als souvenir.)

Like0 likes
Simon Hoebeke
New|

Ave Miraeus

Op hun visitekaartje staat een afbeelding van 'Het Laatste Avondmaal', want Miraeus biedt je een avond om nooit te vergeten. Ik moet toegeven dat ik een beetje sceptisch was, want alcohol en mijn geheugen zijn niet altijd de beste vrienden geweest.
Maar deze herinner ik me.
David voegt een vleugje kennis en een vleugje humor toe aan elke cocktail die hij je leert. Mix dat met goed gezelschap en je krijgt het perfecte recept voor een (on) heilige avond.
Amen!

bekijk origineel

Like0 likes
valerie kiekens
New|

top!

Lekkere cocktails, originele recepten, leuke mensen en een goede service!!

Like0 likes
Rosemarie Vanderhaeghen
New|

Uitstekend!!

Kreeg een cocktailworkshop als verjaardagscadeau van mijn vrienden. Ik was van tevoren al erg opgewonden maar de beleving, smaak, locatie, humor, interieur en Sam overtroffen elke verwachting. We hadden echt een fantastische avond, vol gelach, goed gezelschap en nog betere cocktails!
Ik had me geen beter verjaardagscadeau kunnen voorstellen. Heel erg bedankt voor de geweldige ervaring Miraeus!
Hint: ze hebben uitstekende homebrand-likeur. We kochten allemaal hun met frambozen doordrenkte gin en we zijn in staat om iedereen aan wie we dit serveren te verdoven!

bekijk origineel

Like0 likes
S. Mussche
New|AcroProducts BVBA|

Catering op bedrijfsfeest

Miraeus verzorgde de catering op ons bedrijfsfeest. Zeer vlotte en transparante communicatie bij het boeken Miraeus alsook in de keuze van de cocktails. Deze konden op voorhand voorgeproefd worden en als bedrijf hadden wij inspraak in de keuze van de cocktails. Miraeus was voorzien van alle nodige materiaal waardoor wij zelf niets moesten voorzien, heel gemakkelijk. Miraeus straalt een bepaalde klasse uit en het team aanwezig op de catering heeft toch een bepaalde flair, wat perfect paste binnen op ons bedrijfsfeest.

Like0 likes
Niels Louwagie
New|

Cocktailtasting op weekend

De workshop van miraeus cocktail services was een leerrijke ervaring aangevuld met leuke weetjes gegeven door Sam dat een leuke gastheer was. Ideaal voor vrijgezellen weekends of weekends met vrienden.

Like0 likes
Floris Bombeke
New|

Miraeus wiskey tasting

Super goede prijs-kwaliteit tasting van Miraeus. 9 wiskey's geproefd en vakkundig toegelicht door Sam. Als je graag wiskey drinkt of gewoon een leuke ervaring wilt met vrienden is dit zeker een aanrader!

Like0 likes
Nico Pluym
New|

Whisky tasting was top

De whisky tasting van Miraeus is een eye-opener voor iedereen die iets wilt leren kennen van echte whisky's! Leuke weetjes, gevarieerde whisky's en een fijne gastheer. Een aanrader voor iedereen die in spirits geïnteresseerd is.

Like0 likes
Kaltrina Rushiti
New|

Workshop met studiegroep

Als afsluiting van onze projectweek hebben we een cocktailworkshop gevolgd bij Miraeus. Met enkele vrienden kwamen we naar Antwerpen en werden we hartelijk ontvangen.
Er was keuze uit verschillende formules en verschillende cocktails, we hebben veel bijgeleerd en de uitleg werd zeer enthousiast verteld.

Like0 likes
Karen Elsermans
New|Cores Development|

Cocktail Catering op maat!

Voor een corporate event hebben we voor het tweede jaar op rij beroep gedaan op Miraeus Cocktail Services.
De communicatie tijdens de voorbereidingen verliep zeer vlot. Miraeus heeft ons van A tot Z begeleid, gaande van de keuze van cocktails (die op voorhand konden worden voorgeproefd in hun tastingruimte ) als de keuze van cocktailbar die volledig aansloot op het thema.
Zeer klassevol (zonder stijf te zijn) hebben ze onze +100 genodigden de ganse avond voorzien van heerlijke cocktails.
Ook opbouw en afbraak van de cocktailbar op de eventlocatie gebeurden zeer snel. Duidelijk een team dat goed op elkaar is afgestemd.

Like0 likes
Erland Van Reet
New|Profile tyrecenter|

Leuk bedrijfsuitje

De workshop werd ludiek gepresenteerd en de cocktails waren origineel en lekker. De host (David) had geen probleem met de grote groep en alles verliep zeer vlot. Ook de communicatie naar aanmeiding van het event verliep vlot.

Like0 likes
Stefanie Caenen
New|

Cocktails leren maken op een stijlvolle, professionele en ludieke manier!

Ik heb ondertussen twee keer de cocktail workshop gevolgd van Miraeus. Deze werden beiden gegeven door David. Elke keer was het een verrassend goede ervaring: ingrediënten die worden gecombineerd op nieuwe manier en je krijgt ook tips voor thuis. Een kleine aanpassing aan een cocktail kan de smaak zoveel beter maken! Ik kom alvast een derde keer terug in hun gezellig pand op de Meir. Ideaal na of tijdens een dagje shoppen!

Like0 likes
Ellen Saveniers
New|ING|

Superavond met verfrissende cocktails

Op 30/8 zorgde Miraeus voor heerlijke cocktails en andere dranken. Dit met een zeer vlotte bediening en een enthousiaste ploeg. Merci heren we hebben genoten!

Like0 likes
Sarah Cauwenberghs
New|Joos Consulting|

Top Service en Cocktails!

Heel professionele, toffe set-up en zeer betaalbaar. Aanrader voor een leuke avond met vrienden!!

Like0 likes
Sofie Rommens
New|

Topavond

We boekten deze avond als een activiteit tijdens een vrijgezellenweekend.
We genoten van een heel leuke workshop op een toplocatie.
Bij iedereen vielen de verschillende cocktails in de smaak. Zeker aan te raden!

Like0 likes
Wout WoutH
New|

Perfect serve: Miraeus whisky tasting

Het was intussen de vierde keer dat we Miraeus gevraagd hebben om onze kennis over cocktails en spirits naar een hoger niveau te brengen. En dat doen ze keer op keer perfect! De heren van Miraeus zijn duidelijk gepassioneerd bezig met hun vak, en dat brengen ze maar al te graag over op hun publiek. Aanrader!

Like0 likes
Diane Van der Aa
New|GC De Oude Pastorie|

Een aanrader binnen de tastings

Op vrijdag 30 oktober organiseerde de oude pastorie een Gin tasting i.s.m. Miraeus Cocktail Services. Al snel hadden we 50 deelnemers over de vloer, die één voor één hun enthousiasme deelden met ons. Dit jaar zetten we onze succesvolle samenwerking verder met een rum tasting op vrijdag 2 december.

Like0 likes
Shari Geerts
Expert|-|

Top!

Toffe cocktailworkshop gegeven door enthousiaste jonge kerels in een ongedwongen setting. De hoeveelheid aan info die wordt gegeven bij elke cocktail is net voldoende zodat het zeker niet begint te vervelen. Aanrader voor vrijgezellenfeestjes!

Like0 likes
Lynn Erauw
New|

Cocktailworkshop

Het ideale uitje voor een vrijgezellen! Geslaagde avond met professioneel ontvangst. Zeker aan te raden.

Like0 likes
Xenia Elbers
New|Start People Horeca, Events & Promo - Brussel|

Cocktail workshop

Ihkv teambuilding deden we de cocktailworkshop met een 20-tal collega's.
Er was voldoende afwisseling en ook niet-alcoholdrinkers waren enthousiast! De uitleg werd luchtig gegeven, er was ruimte voor interactie en alle cocktails werden gesmaakt (3 cocktails op 1.5u). Zeer leuke activiteit.

Like0 likes
Jill Heivers
New|

Vrijgezelle

Super leuke namiddag gehad, was heel fijn en leerrijk :)

Like0 likes
Matthijs Boussery
New|

Gintasting

Een tijdje geleden met enkele vrienden naar Antwerpen afgezakt voor een gin tasting te volgen op de Meir bij Miraeus. Via via hoorde ik al positieve commentaren en David heeft alle verwachtingen ingelost. De tasting is duidelijk opgebouwd en laat genoeg ruimte voor een gezellige babbel.

Like0 likes
Sander Sterckx
New|TriFinance|

Cocktail Workshop

Ik heb samen met enkele collega's een cocktail workshop gevolgd op vrijdagavond. Alles was perfect in orde gebracht en ook de communicatie m.b.t. de boeking verliep super vlot. De cocktails waren top en er werd duidelijk geluisterd naar onze verzoeken (geen bekende cocktails en vooral mannelijk!). De locatie maakte het plaatje compleet. Dikke aanrader!

Like0 likes
Jolien Borgmans
New|

Cocktailworkshop

Een fantastische ervaring met goede service, lekkere cocktails en een prachtige locatie met aangenaam terras met daarop plezant gezelschap! :D

Like0 likes
Karolien Aerts
New|

Geslaagd!

2 x een cocktailworkshop gedaan! Zowel in Antwerpen als aan huis een zeer geslaagde workshop gehad. Er wordt een beetje uitleg gegeven, maar er is zeker ook ruimte om ondertussen nog wat bij te praten met je vrienden/vriendinnen! Echt lekkere cocktails leren kennen... En leuk dat je ze na de uitleg zelf mag maken!

Like0 likes
Nathalie De Feyter
New|

Zeker een aanrader!

Wij hebben voor een vrijgezelle een cocktailcursus gevolgd bij Miraeus cocktails en ik heb niets anders dan lof! Ten eerste krijg je heel snel en veel info en ze zullen altijd vriendelijk antwoorden (hoe hectisch de planning bij ons soms ook was, nog eens sorry daarvoor?) verder was op de dag zelf alles voorzien, zijn we super ontvangen en hebben we een heel leuke en interessante workshop gedaan. Alles werd voorgedaan en uitgelegd en daarna mochten we zelf onze lekkere cocktails maken, zowel alcoholisch als non-alcoholisch voor degene die dat wilden. Het was een topervaring en ik raad het iedereen zeker aan!

Like0 likes
Sandrine Van Durme
New|

Super

Wij hebben dit als team building gedaan en het was super leuk.
Bij elke cocktail kregen we alles goed uitgelegd en er was voor mijn niet alcoholische collega's ook heel lekkere alternatieve
Zeker een aanrader

Like0 likes
Dorien van Dun
New|

Cocktail workshop

Heel lekkere en kwaliteitsvolle cocktails. Goede service, leuke/stijlvolle aankleding.
Goede prijs/kwaliteit.

Like0 likes
Arthur Goemaere
New|TVH|

Een goed georganiseerde, geslaagde avond

Het was vanaf het begin duidelijk dat Miraeus veel energie in hun werk heeft gestoken om ons een avond van vermaak en leren te bezorgen. Het was interessant, leuk en professioneel georganiseerd.

bekijk origineel

Like0 likes
Bea Van Looveren
New|markant Brasschaat Actief|

Groot succes Cocktailworkshop Miraeus

Woensdagavond 13 april genoten we met de dames van markant Brasschaat Actief van een Cocktailworkshop bij Miraeus. We werden door de gastheer, David, enorm vriendelijk onthaald in zijn zeer gezellige woonkamer met een prachtig uitzicht op de stadsfeestzaal van Antwerpen. Alles stond netjes klaar, zowel de alcoholische als niet-alcoholische cocktails kwamen aan bod. Er werd een duidelijke uitleg gegeven over de cocktails en de cocktails vielen bij iedereen erg in de smaak. We kregen voldoende tijd om tijdens een babbel en lach te genieten... Echt een aanrader!!

Like0 likes

Activiteiten Miraeus Cocktail Services

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Belgium
Activiteiten:
Cocktail catering
Trefwoorden:
cocktail catering | teambuilding | cocktails bedrijfsfeest | whiskey tasting | whisky tasting | gin tasting | cocktail workshops | cocktail catering antwerpen | cocktails productvoorstelling | cocktails trouwfeest | cocktail workshop antwerpen | gin bar | gin tonic bar | drink | gin tonic | cocktails nieuwjaarsreceptie | cocktails receptie | cocktails afterwork | tasting workshops antwerpen