Edinburgh Projector Hire

  • 5/6 Broughton Place Lane, Edinburgh EH1 3RS, Verenigd Koningkrijk

Wij zijn een in Edinburgh gevestigd verhuur- en servicebedrijf voor audiovisuele apparatuur met een grote voorraad audiovisuele apparatuur, variërend van draagbare projectoren en schermen die geschikt zijn voor een powerpointpresentatie of bruiloftstoespraak tot de nieuwste, ultraheldere Panasonic 1-chip en 3- chip DLP-projectoren en -lenzen die zelfs geschikt zijn voor gebruik in de grootste zalen.


Onze verhuurvoorraad bevat projectietoebehoren zoals projectorlenzen, schermen, monitoren, videoswitchers, camera's, mediaspelers, standaardconverters en signaaldistributie.


We werken regelmatig samen met klanten in het Verenigd Koninkrijk en ondersteunen theaters, film en tv, podia, beeldend kunstenaars, galerieën, rondreizende bands en muziekpromotors die AV-ondersteuning en -diensten bieden, waaronder droge verhuur en volledig geëxploiteerde AV-diensten voor evenementen. Ons team werkt regelmatig op de meeste grote locaties in centraal Schotland.


We helpen u graag met advies over geschikte apparatuur voor een bepaald evenement of installatie en gebruiken onze praktische ervaring om betrouwbare oplossingen te leveren, ontworpen om eenvoudig te bedienen.


Neem contact met ons op als u vragen heeft over audiovisuele en projectieapparatuur en -diensten.Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Edinburgh Projector Hire

Er zijn (nog) geen reviews over Edinburgh Projector Hire. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

TSR AV - Inspiring Audiovisual Interactions

Op zoek naar een pro-actieve, betrokken partner die Audiovisuele Services verkoopt maar 'peace-of-mind' levert? Aangenaam! Samen brengen we de inspirerende interacties met uw doelgroep naar het volgende level!

Auvicom

Auvicom

Auvicom is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een professionele partner met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 1000 evenementen per jaar. We verhuren, verkopen, leveren en plaatsen hoogstaande apparatuur.

dBcontrol bv

dBcontrol bv

dBControl is specialist in geluidsmeting en geluidsbeheer bij grote evenementen in Nederland en België. Heeft u een decibelprobleem bij uw evenement? Dan zoeken wij naar de best passende oplossing! 10 jaar ervaring.

LEDschermaanhangwagens

LEDschermaanhangwagens

De specialist op het gebied van (mobiele) LED-scherm oplossingen. Als u op zoek bent naar een (mobiel) LED-scherm dan bent u hier op het juiste adres. Wij kunnen met recht zeggen dat we een ruim assortiment aan mobiele LED-schermen hebben.

Kenmerken Edinburgh Projector Hire

Audiovisueel materiaal

lcd-schermen 

projectoren 

led wall 

Activiteiten Edinburgh Projector Hire

Activiteitsregio's:
United Kingdom | Scotland | Northern Ireland
Activiteiten:
Verhuur audiovisueel materiaal | Verkoop audiovisueel materiaal