Het Domaine de Lomme, een plaats voor high-end seminaries en recepties in België. We zijn ervan overtuigd dat u onder de indruk zult zijn van alles wat we te bieden hebben voor uw volgende evenement.


Ons domein biedt een rustige en idyllische omgeving op het platteland, ideaal om u te laten concentreren op de doelstellingen van uw seminarie of uw receptie. We beschikken over moderne en elegante zalen, uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals Starlink-verbinding en 4K-projecties, voor een professionele en effectieve presentatie.

We hebben ook comfortabele accommodatie voor uw gasten, met een hoogwaardige cateringservice om aan alle smaken te voldoen. Het team van Domaine de Lomme zet zich volledig in voor het succes van uw evenement en staat tot uw beschikking om al uw verzoeken te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van een seminarie of een receptie.


Ik ben ervan overtuigd dat u ons landgoed zult waarderen vanwege de rustige en elegante omgeving, de ultramoderne uitrusting, de comfortabele accommodatie en de kwaliteitsservice. Wij nodigen u daarom uit om het Domaine de Lomme te komen ontdekken en samen met ons uw volgende evenement te plannen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Domaine de Lomme
Ontdek de Lomme-streek
11 juni 2024

Ontdek het Domaine de Lomme


Transformeer uw evenementen in onvergetelijke momenten!

Domaine de Lomme is de perfecte plek voor al uw evenementen: bruiloften, seminaries, productpresentaties, verjaardagsfeestjes, doopfeesten, communies en nog veel meer.

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer

1 review over Domaine de Lomme

Schrijf een review
Emmanuel Van Rillaer
New|SRL Moulismart|

Seminarie

We hebben een dag stilgestaan bij de strategie van het bedrijf (een tiental deelnemers). Alles was onberispelijk: rustige omgeving in de natuur, moderne en complete infrastructuur, kwaliteitsvoedsel, charmante en efficiënte gastheren. We zullen zonder aarzeling terugkeren.

bekijk origineel

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken Domaine de Lomme

Wifi

gratis 

Aantal personen

8 - 300 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

groene ruimte (bv. een bos) 

water 

Cateringlocatie

interne catering 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Domaine de Lomme

Activiteitsregio's:
Namen | België
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Rochefort | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Rochefort | Feestzaal huren | Evenementenlocatie huren in Rochefort | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Rochefort | Trouwlocaties
Domaine de Lomme
Uw evenement op Domaine de Lomme
27 maart 2023

Organiseer uw volgende evenement op het landgoed van Lomme in Eprave!


Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw volgende seminarie of congres?

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer