Temple Nightclub

  • Broadway 1136, 80203 Denver

Temple Nightclub, een locatie voor artiesten, door artiesten, biedt een nachtlevenervaring die ongeëvenaard is in de Mile High-regio. Temple Denver biedt ontzagwekkende, volledig meeslepende ultramoderne verlichting en beelden, tot een donderend aangepast geluidssysteem, gecombineerd met talent van wereldklasse en theatrale productie.

Bij binnenkomst word je geteleporteerd naar een hogere dimensie van het nachtleven. De kathedraal van de hoofdkamer met 3 verdiepingen wekt een gevoel van opwinding en grootsheid op. Een nachtclubsfeer van ongeëvenaarde samenhang, alle theatrale verlichting en productie-elementen werden geconceptualiseerd en ontworpen om de hele kamer te laten fungeren als een enkel organisme dat pulseert op het ritme van een enkele hartslag. Op het subniveau ligt de dansvloer waar de gasten 50.000 adresseerbare, kamerhoge led-lampen en een donderend Funktion One-geluidssysteem vinden dat is ontworpen om de ultieme luisterervaring te bieden van een pulserend systeem dat niet aanmatigend is voor gesprekken of schadelijk is voor de hoorbare zintuigen. Rondom de dansvloer zijn 4 VIP-cabines en een stadionplatform met twee niveaus bestaande uit 8 VIP-secties, die een energieke ervaring bieden voor gasten die midden in de actie willen staan. Op de voorgrond van de dansvloer bevindt zich het hoofdpodium, dat speciaal is ontworpen om de wereldberoemde artiesten, dj's en artiesten van Temple te laten zien. Het mezzanineniveau is compleet met 6 mezzaninetafels met uitzicht op de dansvloer, terwijl het derde niveau 5 skybox-tafels biedt die een ongeëvenaard en meeslepend uitzicht op de actie bieden in een privéomgeving. Gebruik in tandem voor een volledige buy-out, of programmeer elke kamer afzonderlijk voor een unieke eigen ervaring. Zie uw evenement als nooit tevoren!


Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Claim je bedrijfspagina nu om gegevens aan te passen, foto's op te laden, ...

  • Claimen is helemaal gratis
  • Je kunt de pagina zelf aanpassen
  • Je kunt reviews beheren

Reviews over Temple Nightclub

Er zijn (nog) geen reviews over Temple Nightclub. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Willy's Moustache

Willy's Moustache

Samen met Brasserie ’t Kasteeltje, biedt Willy’s Moustache een uniek kader aan voor al uw evenementen. Met een capaciteit van 50 tot 1000 personen.

Radar

Radar

In het gebouw waar ooit de iconische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opende een spiksplinternieuwe eventlocatie genaamd Radar.

LAB-1

LAB-1

LAB-1 is de eerste bioscoop in Europa die naast officieel geaccrediteerde bioscoopzalen en programmering van bioscoopfilms, ook twee professionele evenementenruimtes, een club/danceclub en bar huisvest.

Het Fabriek

Het Fabriek

Feesten met alle faciliteiten voorhanden, daarvoor kan je in het Fabriek terecht.

Activiteiten Temple Nightclub

Activiteitsregio's:
USA | Colorado
Activiteiten:
Discotheek en club | Concertzaal | Evenementenlocatie huren in Denver | Evenementenlocatie huren