Alle vergaderzalen in Escharen op een rij

De beste vergaderzalen in Escharen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke vergaderzalen in Escharen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (6.7 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

No Photo Available

Triavium Congressen & Feesten

Schrijf review Nijmegen (10.3 km)

Combinatie van de 8 verschillende zalen en de schitterende Plaza met omliggende sfeercafés biedt het Triavium altijd een passende ruimte aan groepen van 15 tot maar liefst 1500 gasten. Ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met openbaarvervoer.

No Photo Available

Scandic Sanadome Nijmegen ***

Schrijf review Nijmegen (11.2 km)

No Photo Available

IBN Vergadercentrum

Schrijf review Uden (12 km)

We bieden 13 verschillende ruimtes, voor groepen variërend van 2 tot 250 personen. Alle zalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV-apparatuur met binnen drie minuten technische assistentie en gratis ondersteunende materiale

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (12.2 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (13.4 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

Concertgebouw De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging

Schrijf review Nijmegen (14.2 km)

Vlakbij het station van Nijmegen aan het Keizer Karelplein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereening. Het theater en de concertzaal bieden een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres.

Stadsschouwburg Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen

Schrijf review Nijmegen (14.3 km)

De Vereeniging in Nijmegen centrum is een toplocatie voor (bedrijfs)evenementen, feesten, recepties, diners, vergaderingen, symposia en congressen.

No Photo Available

Hotel-Restaurant Erica

Schrijf review Berg en Dal (14.7 km)

Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte

Schrijf review Berg en Dal (15.3 km)

Rustig gelegen aan de rand van Nijmegen in een bosrijke en heuvelige omgeving. Een ideale locatie voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, feesten & partijen en een weekendje weg. Gratis parkeren en Wifi.

No Photo Available

Fletcher Landgoedhotel Holthurnsche Hof

Schrijf review Berg en Dal (15.3 km)

Als u op een uniek landgoed met historie wilt vergaderen bent u bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal aan het juiste adres. Een landgoed wat zich uitstekend leent voor een- of meerdaagse vergaderingen, conferenties en outdoor teambui

Slot Doddendael

Slot Doddendael

Schrijf review Ewijk (15.7 km)

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, omringd door een slotgracht met dodden. Het Slot is gelegen in het Land van Maas en Waal, 8 kilometer ten westen van Nijmegen. In het Slot vindt u zes ruimtes, die geschikt zijn voor feesten, diners, vergader

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Schrijf review Nijmegen (16.3 km)

Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

No Photo Available

De Weijer

Schrijf review Boxmeer (16.7 km)

De Heische Hoeve - Streekproductenboerderij

De Heische Hoeve - Streekproductenboerderij

Schrijf review Loosbroek (18 km)

Conferentie- en trainingscentrum De Heische Hoeve is een landelijk gelegen lokatie waar u op exclusieve basis verzekerd bent van een goed verzorgd en rustig (meerdaags) verblijf. Geschikt voor uw vergaderarrangementen, trainingen en bedrijfsuitjes.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Escharen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Escharen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Escharen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Escharen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Escharen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Escharen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Escharen, Evenementenlocaties in Escharen, Feestzalen in Escharen, Trouwlocaties in Escharen

Jouw vergaderzaal in Escharen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Escharen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: