Alle vergaderzalen in La Louvière op een rij

De beste vergaderzalen in La Louvière vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke vergaderzalen in La Louvière. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

16Events

16Events

Schrijf review La Louvière (2.5 km)

Met een strategische ligging in de regio Centre in het hart van een uniek communicatieknooppunt in Henegouwen, is Le Domaine de l'Éveil ongetwijfeld de ideale plek om uw professionele of privé-evenementen te organiseren!

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (14.7 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

No Photo Available

Hotel Charleroi Airport

Schrijf review Gosselies (16.3 km)

Of het nu om een zakelijk of een feestelijk evenement gaat. Hotel Charleroi Airport heeft altijd wel een gepast aanbod.

No Photo Available

La Ferme du Bois d'Arpes

Schrijf review Nivelles (16.6 km)

In een omgeving van groen en rust gelegen in het hart van Waals-Brabant, nodigt het Bois d'Arpes u uit tot een oase van rust waar discretie en efficiëntie gecombineerd worden met een complete, kwalitieve infrastructuur.

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (16.8 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Nivelles-Sud

Schrijf review Nivelles (17.1 km)

Conferenties, seminars, bedrijfsevenementen of privé bijeenkomsten, de mogelijkheden zijn legio: wij beschikken over 8 multifunctionele vergaderzalen, voor al uw manifestaties. Ze zijn voorzien van speciale verlichting voor conferenties of banketten.

No Photo Available

Charleroi Espace Meeting Européen - CEME ASBL

Schrijf review Charleroi (17.7 km)

CEME beschikt over vergaderzalen, een gehoorzaal en andere flexibele ruimten. Sinds 2001, beheert CEME verschillende publieke of private evenementen: professionele vergaderingen, opleidingen, huwelijken en private feesten

No Photo Available

Château Mondron

Schrijf review Jumet (Charleroi) (18.4 km)

Tenwoordig, gedeeltelijk gerenoveerd, biedt het grote zalen voor de organisatie van uw evenementen: bruiloften, seminars, communies, verjaardagen ... Profiteer van een unieke omgeving en help mee om een ​​uitzonderlijk erfgoed te behouden.

No Photo Available

La Ferme des Oliviers

Schrijf review Nivelles (19.7 km)

La ferme des Oliviers heeft de ideale sfeer om een ​​feest, vergadering, seminar, cocktail, bruiloft, speciale gebeurtenis, in optimale omstandigheden te organiseren.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in La Louvière

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van La Louvière? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in La Louvière dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van La Louvière

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van La Louvière. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van La Louvière was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in La Louvière, Evenementenlocaties in La Louvière, Feestzalen in La Louvière, Trouwlocaties in La Louvière

Jouw vergaderzaal in La Louvière toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in La Louvière. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: