header

Vergaderzalen in Zoutleeuw

De beste vergaderzalen in Zoutleeuw vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Zoutleeuw!

Vergaderzalen in Zoutleeuw

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 7 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review 9.6 km
Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 11.9 km
M-eating Place Kolmen

M-eating Place Kolmen

Schrijf review 14.1 km

No Photo Available

Be-Housing - TRES bvba

Schrijf review 14.3 km
de Bottelarij (AKSI vzw)

de Bottelarij (AKSI vzw)

34 reviews 14.5 km
GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 17.3 km
Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 18 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

't Borrelhuis

't Borrelhuis

Schrijf review 18.3 km
Plateau

Plateau

9 reviews 19 km
PXL-Congress

PXL-Congress

Schrijf review 19.1 km

No Photo Available

Corda Conference

Schrijf review 19.6 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 19.7 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 19.7 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 19.7 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt

3 reviews 19.9 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Hasselt, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Hasselt ontdekken.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 46 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Zoutleeuw'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Verrassend leuke gelegenheid

  Met onze groep van 34 deelnemers kregen wij het privilege om op een normale sluitingsdag van De Bottelarij toch langs te komen voor een drink.
  Op het zeer aangename terras werden wij uitermate vriendelijk ontvangen en correct bediend.
  Als je voor een simpele drink zo goed wordt ontvangen, kan ik me voorstellen dat dit voor meer uitgebreide gelegenheden zeker het geval zal zijn.

  Marcel Lombaerts - KBC Senioren Antwerpen - 15/06/2019

Vergaderzalen in Zoutleeuw

Op zoek naar een vergaderzaal in Zoutleeuw? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Zoutleeuw (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Zoutleeuw

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Zoutleeuw. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Zoutleeuw. Voor 'vergaderzaal Zoutleeuw' hebben we momenteel 16 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Zoutleeuw, Evenementenlocaties in Zoutleeuw, Feestzalen in Zoutleeuw, Trouwlocaties in Zoutleeuw

Filters

Sorteer op afstand

Rond Zoutleeuw

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties