header

Vergaderzalen in Rijkevorsel

De origineelste vergaderzalen in Rijkevorsel vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Rijkevorsel!

Vergaderzalen in Rijkevorsel

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review 3.8 km

No Photo Available

APB Vormingscentrum

7 reviews 5.8 km

No Photo Available

de groene kaai

Schrijf review 12.7 km

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review 12.8 km
De Laro

De Laro

Schrijf review 12.9 km

No Photo Available

Grow Coaching, Coaching & Training

Schrijf review 14.3 km
Kasteel Hallehof

Kasteel Hallehof

Schrijf review 15.3 km

No Photo Available

Domein Martinus

Schrijf review 16.2 km
Moleneinde 10

Moleneinde 10

Schrijf review 17.6 km

Organiseer je een executive meeting? Een workshop tot 8 personen? Vergaderen doe je op een exclusieve locatie in een groene omgeving bij Moleneinde 10.

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review 18.3 km

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 18.4 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Schrijf review 19.2 km

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over.

Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review 19.9 km


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

den Eyck

den Eyck

Schrijf review 20 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Rijkevorsel'.
 • APB Vormingscentrum

  Sprookjesklassen De Ark 2020 - 14/16 oktober

  Proficiat voor de veiligheidsmaatregelen die jullie overal voorzagen ifv Corona. Zowel in de gebouwen, gangen, toiletten, als in de eetzaal werden de nodige voorzieningen getroffen. Tijdens onze telefonische contacten (met de leerkrachten zelf) werd telkens op een vriendelijke en duidelijke wijze rekening gehouden met onze wensen. De aanpassingen voor de maaltijden voor sommige kinderen was prima in orde.
  De kamers en toiletten waren proper en netjes. De werknemers aan onthaal, poetsdienst, klusjesmannen, koks en keukenpersoneel waren steeds heel vriendelijk.
  We konden na 3 dagen weer zeer tevreden naar huis met heel wat mooie herinneringen. Dankjewel om dit mee mogelijk te maken.

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - Tiensesteenweg 190 - 30 - 19/10/2020

 • APB Vormingscentrum

  Supertevreden !

  Reeds heel wat jaren zijn wij zeer tevreden om onze sprookjesklassen in het Vormingscentrum te laten doorgaan, als school uit het Leuvense. We komen altijd met een groep van ongeveer 90 lln. Hiervoor een goede locatie vinden, met de goede zorgen die we daar krijgen is zeer moeilijk. Laat staan bijna onvindbaar. Een grote pluim voor het supervriendelijk personeel. Er wordt rekening gehouden met bijna alle wensen zowel in de keuken, als met vragen die wij als lkrn. hebben. Het eten is superverzorgd, men is er zeer kindvriendelijk. De hygiëne verdient over het hele gebouw een dikke pluim. Enkele extra banken buiten rondom het betonnen speelveld zou tof zijn, maar de kinderen en wijzelf vonden het weer SUPER! Dankjewel!

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - 24/10/2019

 • APB Vormingscentrum

  Klantvriendelijk en professioneel

  Voor de tweede maal organiseerden wij in het Vormingscentrum van Malle onze vormingsdag voor een 200-tal directies en bestuurders van scholen. Vooraf hielden we een gesprek met het Vormingscentrum over onze wensen. We konden de sterke klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het hele personeelsteam van het Vormingscentrum zeer goed appreciëren en kenden een feilloze, aangename dag in een omgeving met veel open ruimte. Onze volgende vormingsdag is al gereserveerd.

  Johan Hoyberghs - KOBA vzw - 07/02/2019

 • APB Vormingscentrum

  Verblijf met leerlingen secundair in het kader van Filmexpeditie

  Zeer vriendelijke mensen, behulpzaam, ontzettend goed onderhouden centrum. Heel fijn om hier op tweedaagse te komen met leerlingen: veilig, in de natuur, ruim, proper, lekkere maaltijden (variatie, ook voor vegetariërs!). De videostudio is gewoon fantastisch!

  kay lambrechts - school Denise Grésiac - 28/01/2019

Vergaderzalen in Rijkevorsel

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Rijkevorsel? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je direct alle vergaderzalen in Rijkevorsel (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Rijkevorsel

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Rijkevorsel. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Rijkevorsel. Voor 'vergaderzaal Rijkevorsel' hebben we momenteel 14 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Rijkevorsel, Evenementenlocaties in Rijkevorsel, Feestzalen in Rijkevorsel, Trouwlocaties in Rijkevorsel

Filters

Sorteer op afstand

Rond Rijkevorsel

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties