header

Vergaderzalen in Herentals

De beste vergaderzalen in Herentals vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Herentals!

Vergaderzalen in Herentals

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review 1.2 km
Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review 4.7 km


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review 5.1 km
Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Schrijf review 6.9 km

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over.

La Source

La Source

Schrijf review 7.9 km

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review 11.2 km
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review 11.3 km
den Eyck

den Eyck

Schrijf review 12 km

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review 13.4 km

No Photo Available

Slootjenshoeve

Schrijf review 14.8 km

No Photo Available

APB Vormingscentrum

7 reviews 15.5 km

No Photo Available

Domein Martinus

Schrijf review 15.5 km
Kasteel Hallehof

Kasteel Hallehof

Schrijf review 16.5 km

No Photo Available

de groene kaai

Schrijf review 16.8 km

No Photo Available

Grow Coaching, Coaching & Training

Schrijf review 16.9 km
Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 17.6 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review 18.9 km
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review 19.9 km

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

Conventus - Jig Technologies bv

Conventus - Jig Technologies bv

Schrijf review 19.9 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Herentals'.
 • APB Vormingscentrum

  Sprookjesklassen De Ark 2020 - 14/16 oktober

  Proficiat voor de veiligheidsmaatregelen die jullie overal voorzagen ifv Corona. Zowel in de gebouwen, gangen, toiletten, als in de eetzaal werden de nodige voorzieningen getroffen. Tijdens onze telefonische contacten (met de leerkrachten zelf) werd telkens op een vriendelijke en duidelijke wijze rekening gehouden met onze wensen. De aanpassingen voor de maaltijden voor sommige kinderen was prima in orde.
  De kamers en toiletten waren proper en netjes. De werknemers aan onthaal, poetsdienst, klusjesmannen, koks en keukenpersoneel waren steeds heel vriendelijk.
  We konden na 3 dagen weer zeer tevreden naar huis met heel wat mooie herinneringen. Dankjewel om dit mee mogelijk te maken.

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - Tiensesteenweg 190 - 30 - 19/10/2020

 • APB Vormingscentrum

  Supertevreden !

  Reeds heel wat jaren zijn wij zeer tevreden om onze sprookjesklassen in het Vormingscentrum te laten doorgaan, als school uit het Leuvense. We komen altijd met een groep van ongeveer 90 lln. Hiervoor een goede locatie vinden, met de goede zorgen die we daar krijgen is zeer moeilijk. Laat staan bijna onvindbaar. Een grote pluim voor het supervriendelijk personeel. Er wordt rekening gehouden met bijna alle wensen zowel in de keuken, als met vragen die wij als lkrn. hebben. Het eten is superverzorgd, men is er zeer kindvriendelijk. De hygiëne verdient over het hele gebouw een dikke pluim. Enkele extra banken buiten rondom het betonnen speelveld zou tof zijn, maar de kinderen en wijzelf vonden het weer SUPER! Dankjewel!

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - 24/10/2019

 • APB Vormingscentrum

  Klantvriendelijk en professioneel

  Voor de tweede maal organiseerden wij in het Vormingscentrum van Malle onze vormingsdag voor een 200-tal directies en bestuurders van scholen. Vooraf hielden we een gesprek met het Vormingscentrum over onze wensen. We konden de sterke klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het hele personeelsteam van het Vormingscentrum zeer goed appreciëren en kenden een feilloze, aangename dag in een omgeving met veel open ruimte. Onze volgende vormingsdag is al gereserveerd.

  Johan Hoyberghs - KOBA vzw - 07/02/2019

 • APB Vormingscentrum

  Verblijf met leerlingen secundair in het kader van Filmexpeditie

  Zeer vriendelijke mensen, behulpzaam, ontzettend goed onderhouden centrum. Heel fijn om hier op tweedaagse te komen met leerlingen: veilig, in de natuur, ruim, proper, lekkere maaltijden (variatie, ook voor vegetariërs!). De videostudio is gewoon fantastisch!

  kay lambrechts - school Denise Grésiac - 28/01/2019

Vergaderzalen in Herentals

Op zoek naar een vergaderzaal in Herentals? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Herentals (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Herentals

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Herentals. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Herentals. Voor 'vergaderzaal Herentals' hebben we momenteel 19 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Herentals, Evenementenlocaties in Herentals, Feestzalen in Herentals, Trouwlocaties in Herentals

Filters

Sorteer op afstand

Rond Herentals

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties