Alle vergaderzalen in Herentals op een rij

De beste vergaderzalen in Herentals vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 31+ unieke vergaderzalen in Herentals. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review Herentals (1.2 km)

Art Center Hugo Voeten is een multi-inzetbare en flexibele locatie die zich perfect en uitsluitend leent voor een breed scala aan business-to-business events.

Frame21 Herentals

Frame21 Herentals

Schrijf review Herentals (2.4 km)

De Frame21-vestiging in Herentals beschikt over 10.000 m2 inspirerende werkomgeving. Elk van onze locaties beschikt over modern uitgeruste vergaderzalen, stuk voor stuk smaakvol ingericht.

Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review Grobbendonk (4.7 km)


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

APB Kamp C  Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review Westerlo (5.1 km)

Het energielaag conferentiecentrum De Basis is gelegen midden in het groene Westerlo op slechts twee kilometer van de E313. Het is de ideale locatie voor studiedagen, vergaderingen, teambuildings en opleidingen.

Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Schrijf review Kasterlee (6.9 km)

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over.

La Source by 4Wings

La Source by 4Wings

Schrijf review Westerlo (8 km)

La Source is een state-of-the-art eventlocatie in Westerlo langs de autosnelweg Antwerpen-Hasselt, en via de fly-over in Geel ook vanuit Leuven of Turnhout makkelijk toegankelijk.

De Bloemfabriek

De Bloemfabriek

Schrijf review Geel (11 km)

Een creatieve ontmoetingsplaats op een unieke locatie. Een trekpleister voor alle seizoenen voor elk event in het midden van de oude fabriekssite van de Bloemmolens.

De Proeverij

De Proeverij

Schrijf review Geel (11.2 km)

De ideale feestzaal en vergaderzaal. De feestzaal van De Proeverij is gelegen in een oude ciderstokerij en ademt een authentieke sfeer.

KVC Westerlo

KVC Westerlo

Schrijf review Westerlo (11.2 km)

Unieke locatie, voetbalstadion, ideaal voor al uw grote en kleinere feesten en seminaries of exposities.

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review Geel (11.2 km)

In hotel Verlooy, gelegen in Geel in de Antwerpse Kempen zult u zich als gast direct thuis voelen. Hotel Verlooy koppelt de luxe, het comfort en de stijl van een groot hotel aan de meerwaarde van een kleinschalige omgeving, met een warm onthaal.

Parochiezaal Stelen

Parochiezaal Stelen

Schrijf review Geel (11.3 km)

De zaal staat ter beschikken van particulieren voor feestjes, evenementen, koffietafels, ... maar evenzeer voor verenigingen voor ledenbijeenkomsten, teerfeesten, sporttrainingen, danslessen, fuiven, ...

De Casteleer

De Casteleer

13 reviews Kasterlee (11.7 km)

Vieren is een vak en bij De Casteleer weten ze goed hoe dat moet! Ze zorgen ervoor dat de gasten hun passie voor vieren kunnen zien, proeven en voelen. Doordat alle zintuigen worden geprikkeld, creëren ze een totaalbeleving.

den Eyck

den Eyck

Schrijf review Kasterlee (12.2 km)

Huwelijksfeest, familiefeest, bedrijfsfeest, seminarie, ... door onze jarenlange ervaring maken wij voor u steeds de perfecte offerte op maat. Pure gezelligheid, verwennerij en hooggewaardeerde gastronomie, dat is waar het in den Eyck om draait.

De Notelaar Kasterlee

De Notelaar Kasterlee

Schrijf review Kasterlee (12.5 km)

Wij zijn 2 jonge, gedreven broers die van feestverzorging, koken en bedienen lang geleden reeds hun passie maakten.

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review Geel (13.4 km)

Bij Huis ViventO vind je geen saaie zaaltjes zoals er dertien in een dozijn gaan, maar wel ruimtes die baden in een huiselijke sfeer. Met houten vloeren, veel lichtinval en klein tuintje.

No Photo Available

Slootjenshoeve

Schrijf review Berlaar (14.8 km)

Feest voor 5 zintuigen. De bekoorlijke landelijke rust van Slootjenshoeve.

Domein De Vesten

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (15.2 km)

De Vesten is een monument in Laakdal. Ontdek ons domein waar we de meest memorabele feesten en bedrijfsevents organiseren.

De serre van Eric & Ina

De serre van Eric & Ina

Schrijf review Turnhout (15.3 km)

Unieke locatie in landelijke, rustieke & betoverende omgeving met talrijke binnen- en buitenruimtes. Ideaal voor het trouwfeest van jouw dromen, maar ook voor familiefeesten, diners, bedrijfsfeesten, fotoshoots, recepties & lezingen.

No Photo Available

Domein Martinus

Schrijf review Halle-Zoersel (15.5 km)

Domein Martinus staat garant voor kwaliteit. De zalen hebben een capaciteit van 7 tot 700 personen. Feestzalen en seminarieruimten met daglicht en directe toegang tot de tuin. Hotel met 38 kamers verdeeld over het hoofdgebouw en de luxueuze villa.

APB Vormingscentrum

APB Vormingscentrum

20 reviews Malle (15.6 km)

Het Provinciaal Vormingscentrum Malle is de ideale locatie voor het organiseren van een cursus, studiedag, vergadering of conferentie. Zowel voor meerdaagse verblijven als dagactiviteiten kan je rekenen op gepaste technische omkadering en catering.

WIMEC

WIMEC

Schrijf review Turnhout (15.8 km)

WIMEC staat voor Würth International Meeting- and Eventcentre. Je kan ons vinden in de vroegere galerij van het Würth-gebouw te Turnhout.

Afspanning De Hoeve bv

Afspanning De Hoeve bv

Schrijf review Ranst (16.7 km)

Feestzaal in Ranst. Gelegen in het groen. Groot terras met speeltuin. Eigen catering is toegestaan.

No Photo Available

De Groene Kaai

Schrijf review Zoersel (16.8 km)

De groene kaai is een kleinschalig maar zeer smaakvol ingerichte multifunctionele ruimte, welke kan afgehuurd worden voor vergaderingen, seminaries en feesten tot ca. 40 personen. Naast de groene kaai is een verbonden creatief bloemenatelier gevestigd.

Kempus

Kempus

Schrijf review Turnhout (17.2 km)

Technologie is op haar best wanneer het mensen samenbrengt. Kempus is doordrongen van Modern Workplace innovatie om samenwerken te stimuleren.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review Oud-Turnhout (17.6 km)

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

UGC Cinema's Turnhout

UGC Cinema's Turnhout

Schrijf review Turnhout (18 km)

Plant u een zakelijke vergadering of een bedrijfspresentatie? Avant-premières, seminaries of lezingen? UGC Turnhout is er voor alle gelegenheden!

De Stal

De Stal

Schrijf review Ranst (18.2 km)

De STAL biedt ruimte voor verschillende gelegenheden. Het authentieke karakter zorgt voor een inspirerende, rustige en warme uitstraling.

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review Turnhout (18.9 km)

In dit schitterende decor ontvangt u uw genodigden in stijl. Oude glorie en moderne architectuur werden in dit gewezen minderbroedersklooster perfect verweven met elkaar.

Domein de Boeretang

Domein de Boeretang

Schrijf review Dessel (19.5 km)

Je bent op zoek naar een mooie locatie voor een speciale gelegenheid? Welkom! Deze prachtig gerestaureerde 17e eeuwse hoeve, inmiddels historisch erfgoed, is rustig gelegen.

Plantentuin 'De Kleine Boerderij' Merksplas vzw

Plantentuin 'De Kleine Boerderij' Merksplas vzw

Schrijf review Merksplas (19.6 km)

In de voormalige straflandbouwschool van Merksplas-Kolonie kan je vandaag een bijzondere collectietuin bezoeken. De tuin het decor voor allerlei feesten, (bedrijfs)evenementen, netwerkmomenten, high teas, fotoreportages en nog veel meer.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 33 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzalen in Herentals'.

APB Vormingscentrum

APB Vormingscentrum

Ons veiligheidsseminarie

|Luc VAN GEYTE (Koninklijke Belgische Ballonvaart Federatie vzw)|27/03/2024

prachtig:.. een hele dag in het vormingscentrum aar al onze ballonvaarders een refresher kregen over balangrijke zaken in het kader van de veilighied:

APB Vormingscentrum

APB Vormingscentrum

Polyvalent gebouw wat goed geoutilleerd is

|Catharina de Vries - van Yperen (Kerk en Israël Zuid)|07/03/2024

Verzorgd en vriendelijk verblijf met veel mogelijkheden voor groep van 50 personen met overnachting, catering en vergaderruimtes

De Casteleer

De Casteleer

tot in de puntjes af

|Ellen Valkiers|16/09/2023

Bij de Casteleer word je in de watten gelegd tijdens je feest of bij een ontbijt: mooie & originele gerechtjes, een feeërieke setting zowel binnen als buiten en supervriendelijk personeel! Hier is 't elke eer weer tot in de puntjes af!

De Casteleer

De Casteleer

What's in a name?

|Tom Van Ael|14/09/2023

Vieren is een vak ... that's in the name! Dankzij het top-team van De Casteleer hebben wij de dag van ons leven mogen beleven op ons huwelijk. Vanaf het online aanvragen van de offerte via de webshops tot na de overnachting met heerlijk ontbijt en uiteraard alles wat daartussen ligt, was alles in de puntjes geregeld. Eenmaal aangekomen in de mooie feestzaal hebben wij gewoon genoten van ons feest en onze gasten, het team van De Casteleer deed de rest. De professionaliteit, de vriendelijkheid, ... van het personeel wat subliem, ook het eten was superlekker en tot in de puntjes verzorgd. De Casteleer in Kasterlee ... allen daarheen!

Top vergaderzalen in Herentals

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Herentals? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Herentals dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Herentals

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Herentals. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Herentals was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Herentals, Evenementenlocaties in Herentals, Feestzalen in Herentals, Trouwlocaties in Herentals

Jouw vergaderzaal in Herentals toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Herentals. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: