Alle trouwlocaties in Baarle-Nassau op een rij

De beste trouwlocaties in Baarle-Nassau vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 16+ unieke trouwlocaties in Baarle-Nassau. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

De Laro

De Laro

Schrijf review Meerle (8.8 km)

Wilt u eens iets écht unieks, dan moet u bij De Laro zijn.

Molenhof Ravels

Molenhof Ravels

Schrijf review Ravels (10.1 km)

De ideale bestemming voor een feest met impact. Meer dan 30 jaar ervaring en eigen chefs achter het fornuis.

De Kapel Van Merksplas Kolonie

De Kapel Van Merksplas Kolonie

Schrijf review Merksplas (12.9 km)

Tussen Hoogstraten en Turnhout pronkt een prachtig gerenoveerde eventlocatie: de Kapel van Merksplas.

No Photo Available

Koetshuis Anneville

Schrijf review Ulvenhout Ac (13 km)

Een historische, groene omgeving inspireert en brengt onverwachte goede ideeën bij u naar boven. Ideeën waaraan u anders niet aan gedacht zou hebben. Op het landgoed Anneville is, temidden van weilanden en zware bomen, het monumentale Koetshuis op schit

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review Hoogstraten (13.2 km)

Le Cirq is zowel in de week als in het weekend exclusief af te huren! Mogelijkheden: Bedrijfsfeest, trouwfeest, babyborrel, verjaardagen, jubileums, optreden, theater, comedy cup, ...

No Photo Available

Auberge du Bonheur, hotel**** restaurant

Schrijf review Tilburg (14.1 km)

Het sfeervolle landhuis waarin Auberge du Bonheur is gevestigd, is uitnodigend en stijlvol.

Breepark

Breepark

Schrijf review Breda (16 km)

Ontmoeten in Breepark. Doen wat je leuk vindt. Ontmoeten, vergaderen, presenteren, feesten, actief bezig zijn, elkaar inspireren en samen plezier maken!

Alta Ripa II

Alta Ripa II

7 reviews Oud-Turnhout (16.8 km)

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Hotel Mastbosch Breda & Heeren van Oranje

Hotel Mastbosch Breda & Heeren van Oranje

Schrijf review Breda (17 km)

Het Golden Tulip Mastbosch Hotel herbergt achter zijn schitterende façade een viersterrenhotel waar modern comfort aansluit bij een sfeervolle historische ambiance.

Eigentijdserf

Eigentijdserf

Schrijf review Westelbeers (18.6 km)

Ontdek de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven midden in de natuur van de Brabantse Kempen. 

De Avenue

De Avenue

Schrijf review Breda (18.7 km)

De Avenue is een unieke evenementenlocatie aan de rand van het centrum van Breda.

No Photo Available

Grote Kerk van Breda

Schrijf review Breda (18.9 km)

De Grote Kerk biedt u de kans om uw event extra memorabel te maken. De spraakmakende locatie in het hart van Breda.

Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review Oud-Turnhout (19.2 km)

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

STRND

STRND

4 reviews Breda (19.5 km)

Middels een unieke herbestemming werd de voormalige Renaultgarage in 2013 omgetoverd tot de veelzijdige evenementenlocatie STRND. Inmiddels is het indoor strand uitgegroeid tot dé evenementenlocatie van Brabant.

Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

3 reviews Breda (19.9 km)

De mooiste trouwlocatie van Breda is een oude en tegelijk moderne molen. Hier vind je romantiek in een hedendaags jasje. Korenmolen Princenhage is dé trouw- en feestlocatie voor jullie.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Breda Princeville

Schrijf review Breda (20 km)

Hotel Princeville Breda beschikt over maar liefst 23 multifunctionele zalen samen met de gunstige ligging is ons hotel de ideale locatie om een zaal te huren. De zalen zijn geschikt voor zowel grote als kleine bijeenkomsten als familiediners of trouwfeest

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'trouwlocaties in Baarle-Nassau'.

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Klantenfeest

|Marlies Broeckx|22/09/2022

Ons klantenfeest ging door bij Alta Ripa II. De voorbereidingen liepen heel vlot. We kregen telkens snel antwoord en men is heel schikkelijk geweest naar onze (last-minute) wensen. De locatie oogt prachtig. Vanaf je de poort binnenrijdt, heb je meteen een wow-gevoel. De verwachtingen zijn dan ook hoog bij het binnenstappen van de zaal, maar ook daar weer werden de verwachten meer dan ingelost. De meetingzaal was verzorgd. Het diner maakte de avond helemaal af; mooie aankleding, gezellig en daar bovenop lekker eten en vriendelijke bediening. Elke klant is met tevredenheid huiswaarts gekeerd. Ik kijk er met een heel warm gevoel op terug.

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Prachtige locatie en geweldige service

|Ibtissem & Janiv Stam|30/06/2022

We hielden van de locatie vanaf het eerste bezoek. Het personeel is vriendelijk en het eten was geweldig. Ik raad ten zeerste aan.

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Top team voor huwelijksfeest

|Ivan Meeussen|27/09/2021

Team van Alta Ripa heeft een onvergetelijk trouwfeest voor ons georganiseerd! Subliem eten, mooie locatie, super service! Je werd op je oogwenken bedient door de maître. Goede coördinatie ook met andere leveranciers. En niet te vergeten top DJ via Alta Ripa. Onze gasten hebben zich super geamuseerd.

Alta Ripa II

Alta Ripa II

Sprookjeshuwelijk bij Alta Ripa II

|Nena Opdebeeck|12/09/2021

De locatie zelf was al liefde op het eerste zicht, maar het goede ontvangst en de duidelijke communicatie met de zaal heeft ons met volle overtuiging over de streep getrokken om ons huwelijksfeest te organiseren bij Alta Ripa II. Wij hebben van het moment dat we binnenstapten in de zaal tot het einde van het feest enorm kunnen genieten, alsook onze gasten. Geen enkele wens was te veel gevraagd aan het zaalpersoneel, die met een lach zich om al onze zorgen bekommerden. Het eten was heerlijk, de zaal was prachtig en de bruidstaart was fenomenaal. Bedankt Alta Ripa II, dit huwelijksfeest heeft al onze verwachtingen overtroffen en zullen wij zeker nog lang koesteren!

Top trouwlocaties in Baarle-Nassau

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Baarle-Nassau? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Baarle-Nassau dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Baarle-Nassau

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Baarle-Nassau. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Baarle-Nassau was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Baarle-Nassau, Evenementenlocaties in Baarle-Nassau, Feestzalen in Baarle-Nassau, Vergaderzaal in Baarle-Nassau

Jouw trouwlocatie in Baarle-Nassau toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Baarle-Nassau. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: