Apeldoorn Partners - Congressen
Het nieuwe vergaderen: vuurkorfmeetings in Apeldoorn!
Apeldoorn Partners - Congressen|
14 June 2021

Na een jaar digitaal vergaderen en borrelen is er eindelijk weer meer ruimte om collega’s te ontmoeten. Daarom kan je in Apeldoorn nu vuurkorfmeetings boeken: een scala van activiteiten, waarbij samen buiten zijn rondom een knapperend vuurtje centraal staat. Boek een bedrijfsuitje/teambuildingsessie met houthakkers- of barbecue workshop of sluit een intensieve meeting (binnen of juist buiten onder de stretchtent) af met een borrel waarbij je je eigen marshmallows en broodjes kan roosteren boven de vuurkorf. Niet alleen leuk met de zomer op komst, maar ook perfect voor het najaar en zelfs de winter! Buiten en op afstand, maar wel persoonlijk.

 

Van heidesessie naar vuurkorfmeeting

Het afgelopen jaar heeft veel van bedrijven en met name hun werknemers gevraagd en de behoefte is groot om als collega’s weer fysiek bij elkaar te komen. “Thuiswerken is nog steeds de norm en dat blijkt ook goed te gaan, maar wij horen dat werknemers zich steeds minder verbonden voelen met het werk en met elkaar. Écht samenkomen op belangrijke momenten is goed om de teamgeest te bevorderen. Natuurlijk wel veilig en volgens de maatregelen, daarom bedachten wij de vuurkorfmeetings. Wij verwachten dat buiten werken en samenkomen niet alleen nu, maar ook in de toekomst een behoefte blijft. Rondom een vuurtje is het het hele jaar door comfortabel”, aldus Joyce van Rijkom van Apeldoorn Congresstad. De vuurkorfmeetings worden op verschillende congreslocaties aangeboden.


“De ‘heidesessies’ zijn al jaren een bekend fenomeen, maar de ontwikkelingen van het afgelopen jaar hebben ons als zakelijke markt uitgedaagd om opnieuw te kijken naar de behoefte van bedrijven. Dat leidde tot de vuurkorfsessies. We zien nu al dat de aanvragen voor outdoor meetings enorm toenemen”, aldus Anouk Timmer van Hotel Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel.


Over Apeldoorn Congresstad

De vuurkorfmeetings zijn een initiatief van Apeldoorn Congresstad. Deze stichting bemiddelt kosteloos tussen congreslocaties en bedrijven / evenementenorganisatoren.

Like Reageer