Meerskat
Blijf in uw bubbel: 4 toepasselijke green screen photobooth achtergronden
Meerskat|
7 januari 2021

Na 'Blijf in uw kot' is er nu 'Blijf in uw bubbel'. Met dat idee in het achterhoofd creëerden we vier toepasselijke green screen photobooth-achtergronden.

 

1. DE BOKAAL

We steken meteen van wal met een nieuwe green screen photobooth achtergrond: de 'jar' of bokaal. In de huidige bubbel-periode zitten we niet stil en werken we tal van nieuwe photobooth achtergronden uit. Hopelijk mogen we die ooit tonen.

 

2. DE IJSBLOK

Deze 'good old' klassieker is een veelgevraagde green screen photobooth achtergrond. Het spreekt voor zich dat de ijsblok vooral tijdens de koudere (winter)periode wordt gevraagd. Al kan dit zeker ook dienen voor een thema-evenement. Andere leuke thema’s zijn bijvoorbeeld KerstmisHalloweenValentijn of kinderfeestjes.

 

3. DE KAUWGOMBALAUTOMAAT OF 'SJIEKELETTEPOT'

Wanneer we carte blanche krijgen, is de 'sjiekelettepot' eentje die we graag gebruiken. Het roept bij heel wat mensen leuke jeugdherinneringen op. En dat leidt meteen tot lachende gezichten. Wat wil je nog meer?

 

4. DE GLOEILAMP

Net als de kauwgombalautomaat brengt deze gloeilamp nostalgische herinneringen met zich mee. In tijden van LED-verlichting zie je deze niet vaak meer opduiken. Met deze green screen-achtergrond sta je altijd in de spotlights.

Like Reageer