Sylvester
Creatief virtueel toasten op het nieuwe jaar in onze virtual NY-eventvenue MEEPLE
Sylvester|
28 October 2020

“We mogen elkaar niet meer vastpakken, maar we mogen elkaar ook niet loslaten”: als onze minister van Volksgezondheid het al zegt, wie zijn wij dan om hem tegen te spreken? De start van het nieuwe jaar en het uitwuiven van het oude, zijn steevast momenten om samen te komen en te connecteren met collega’s, klanten en stakeholders. Deze jaarwisseling zal dat niet in real life lukken. Maar dat wil niet zeggen dat een nieuwjaarsevent radicaal moet opgeborgen worden. MEEPLE, het virtuele eventplatform van Sylvester, maakt COVID-19-proof feesten vanop afstand mogelijk, ook voor grote groepen. We doen u alvast enkele concrete voorstellen.


Een feestje? Van achter een computer? Zonder mensen in de buurt? Het vergt misschien wat verbeeldingskracht, maar door onze integrale aanpak kunnen we ook in deze bijzondere setting een warm, chique, sfeervol of gewoon maf nieuwjaarsevent organiseren in onze online eventvenue MEEPLE of via een wervelende livestreamshow.


Van kitchy kerstchalet tot luxueuze villa

De look en feel van de ruimte die u kiest in MEEPLE, zet de toon. Wat dacht u van een virtuele nieuwjaarsdrink in een kitchy kerstchalet? Dat kan compleet met kerstsoundtrack en dito decoratie. Graag iets stijlvoller? Daarvoor nodigen we u graag uit in onze luxueuze winter mansion. Die majestueuze villa uit vervlogen tijden is de ideale locatie voor een wat chiquer event.


Twee formules

We creërden twee formules, met een uitgewerkt themaconcept en look & feel.

En vanzelfsprekend kunnen we elke formule personaliseren naar uw wensen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van MEEPLE of livestreams en op zoek naar een leuk alternatief voor uw jaarlijkse nieuwjaarsevent?


Aarzel dan niet ons te contacteren via info@meeple.be

Like Reageer