Conference Compass
Laten we uw volgende generatie persoonlijke, live en hybride evenementen bouwen!
Conference Compass|
28 October 2020

"Toen de pandemie in het voorjaarsconferentieseizoen toesloeg en de meeste van onze klanten geen andere keus hadden dan hun evenementen te annuleren of uit te stellen, besloten we ons ontwikkelingsteam uit te breiden en al onze inspanningen te richten op het uitbreiden van ons platform om virtuele en hybride evenementen volledig te ondersteunen. , kunt u 365 dagen per jaar groeien en uw publiek betrekken als één community! " Jelmer van Ast, oprichter en CEO


Onze mobiele en virtuele evenementenplatforms bieden livestreaming en publieksbetrokkenheid van gemodereerde sessies: ondersteuning van live-streaming of vooraf opgenomen sprekers, dia's met geïntegreerde peiling, gemodereerde vragen en antwoorden, panelsessies en opname voor on-demand toegang. Het bevat ook ondersteuning voor livestreaming en betrokkenheid van rondetafelbijeenkomsten, posterpresentaties en 1-op-1 privébijeenkomsten.


Na maanden van hard werken kan ons evenementenplatform nu een handvol onverslaanbare voordelen bieden:


1. Het is cloudgebaseerd: rechtstreeks vanuit de browser, zonder dat u software hoeft te installeren.

2. Het is volledig geïntegreerd met ons app-platform voor evenementen en verenigingen, is gebruiksvriendelijk en biedt een complete gebruikerservaring voor bezoekers, sprekers en organisatoren.

3. Het biedt toegang voor bezoekers op elk apparaat, van een webapplicatie op volledig scherm op uw laptop of desktopcomputer tot een native mobiele app voor smartphones en tablets.


Verenig uw online en live publiek rond een interactief programma, vergroot de interactie tussen alle belanghebbenden en leg actiegerichte realtime analyses vast.


Bezoek onze website en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde demo!

bekijk origineel

Like Reageer