Photoevents
Méér dan een kwarteeuw fotoplezier.
Photoevents|
14 februari 2024

Het was 1997 toen ik met één van de allereerste min of meer bruikbare digitale camera een fotokalender aanbood in Kuurne shoppingcenter.

Met een kodak DC50 (756x504px) en vier kleuren matrixprinters van het merk nec, realiseerde ik een 40-tal A4 prints per uur. Best veel voor die tijd.

De DC50 vind je enkel nog in een museum: https://www.digitalkameramuseum.de/en/cameras/item/kodak-dc50


Photoevents doet het nog altijd goed, dank u :-)


De core was altijd Shoot&Print waarbij foto’s op locatie afgedrukt worden en is in de loop der jaren uitgebreid met allerlei speciale effecten.

Je kan op photoevents.nu terugscrollen naar allerlei opdrachten uit vorige jaren. Helaas zijn de meeste foto’s van vóór 2005 verloren gegaan in een servercrash.


Mijn opleiding tot fotograaf kende een start in de Academie in Gent en vandaag, méér dan vroeger, wil ik vooral terug naar de roots.

Vandaar dat ik me bij deze persoonlijk voorstel, als dat nog nodig zou zijn, als fotograaf 'pur sang' tijdens één van jullie komende evenementen, maar ook als reportage, documentair, portret of zelfs reisfotograaf.

Geen camionette vol spullen maar een fototas op de rug.


Los van de fotografie beheers ik het ganse proces, tot zelfs de automatisatie en publicatie op diverse media.


Neem alleszins contact op en natuurlijk blijven de Shoot&Print activaties gewoon doorlopen met mogelijk één van mijn mede-fotografen aan het roer.


Hartelijke groeten,

Christian Titeca

Like Reageer