ECC Leiden
Winterevent of kerstborrel op een WOW-locatie | ECC Leiden
ECC Leiden|
30 oktober 2023

Bij de organisatie van een winter event of kerstborrel wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een mooie locatie, sfeervolle inrichting en een feestelijke catering. ECC Leiden biedt dit allemaal dankzij haar unieke hotspots The Greenhouse, The Pool en The Bar. Deze drie mogelijkheden onder één dak geven je precies die WOW-factor voor je evenement, maar ook de gezelligheid en informele sfeer voor een borrel na afloop van je meeting of een receptie met een winters tintje.


Mediterrane sferen


The Greenhouse is een stijlvolle kas op het omsloten terras van ECC Leiden. Met veel natuurlijk daglicht en diverse heaters om altijd een aangename temperatuur te bieden. Ingericht in een winterse setting met sfeervolle (kerst-)verlichting, schapenvachtjes en veel, heel veel kaarsen. Lekker borrelen rond de open haard op de vintage banken met een gepast achtergrondmuziekje voor de kerst- en nieuwjaarsborrels die straks weer in het verschiet liggen.


Hotel-chique


Zoek je liever een een plekje binnen? Dan kan je uitwijken naar The Bar, het kloppend hart van ECC Leiden. Een supermooie hotspot met een hotel-chique uitstraling. Stoere leren stoelen maar ook hippe lampen, velours banken en de ‘vader des vaderlands’ aan de muur om een oogje in het zeil te houden. 'The place to be' voor gezellige bijeenkomsten! Ideaal voor sfeervolle (kerst-)borrels met collega's, nieuwjaarsbijeenkomsten met relaties of andere happenings tot zo'n 80 personen. In december is The Bar in stijlvolle feestversiering gehuld, wat de sfeer nóg meer verhoogd.


Let’s dive in


Wil je het anders dan anders? Dan ervaar je in The Pool een unieke beleving op de bodem van een zwembad. Daar waar je vroeger alleen in badkleding toegang had kan je nu een borrel of pool party organiseren. Compleet met de originele reddingsboeien, zwemhaak, strandstoelen en de tegeltjes overal om je heen. Maar aangevuld met het comfort van nu zoals comfortabele stoelen, de nieuwste techniek, een heerlijke coffee corner, loungeplekken, bar en gezellige verlichting. Hier valt je event zeker niet in het water ;).


Voel de vibe


Wil je nog meer beleving en ervaren hoe deze locatie écht voelt? Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Met 150 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein, een goed bereikbare locatie midden in de Randstad!


Nieuwsgierig? Kijk op onze website voor meer informatie https://www.eccleiden.com/winter-events/

Like Reageer