beMatrix
beMatrix onthult maar liefst 9 innovaties op EuroShop en bevestigt zo zijn pioniersrol op het vlak van stand- en evenementenbouw
beMatrix|
24 februari 2023

Van 26 februari tot 2 maart 2023 vindt EuroShop plaats in het Duitse Düsseldorf. ’s Werelds belangrijkste beurs voor de retailsector is voor beMatrix, de Belgische marktleider op het vlak van eenvoudige en duurzame standenbouw, de ideale gelegenheid om verschillende innovaties te lanceren. Zoals altijd sloten die nauw aan bij het DNA van de Roeselaarse onderneming.


beMatrix introduceerde in 1993 het eerste onzichtbare standenbouwsysteem dat nagenoeg onbegrensde creatieve afwerkingsmogelijkheden biedt. Met de kaders – de ‘body’ – kan namelijk elke vorm – recht of gebogen – in elke afmeting gecreëerd worden. De wanden, vloeren en plafonds vloeien bovendien naadloos in elkaar over tot één harmonieus geheel. De invullingen van de frames – the ‘skin’ – bieden tal van afwerkingsmogelijkheden, op maat van de verwachtingen van de klant. Het resultaat is een esthetische en strakke stand waarbij de aandacht volledig naar de boodschap gaat die de exposant wil communiceren.


🚀 beMatrix presenteert 9 nieuwigheden op EuroShop

 

Op de stad geïnspireerde stand van beMatrix (📍 C03, hal 1) konden de bezoekers in primeur kennismaken met alle bestaande producten van beMatrix én met de nieuwe producten die op EuroShop werden onthuld. Deze innovaties zullen de standenbouwwereld voorgoed veranderen. 


1. Glaskader


Door de introductie van het glaskader kunnen standenbouwers de kaders voortaan ook invullen met glas. Zonder al te veel moeite wordt zo een perfecte eyecatcher gecreëerd. De gelaste glaskaders bieden alle voordelen van de rechte b62® kaders. Tegelijk kunnen ze naast elkaar en bovenop elkaar gemonteerd worden en verbonden worden met de gekende connectoren van beMatrix.


2. beConstruct


beConstruct is een gebruiksvriendelijk en lichtgewicht profiel voor niet-dragende constructies. Dankzij de afmetingen van 124 mm op 124 mm is dit profiel perfect compatibel met het kadersysteem van beMatrix (waarbij de breedte, lengte en hoogte altijd een veelvoud zijn van 62).


3. Fast Clamp


De nieuwe Fast Clamp zorgt voor een revolutie in onze sector. Voortaan is om te schroeven nog slechts één hand nodig in plaats van twee. Het levert standenbouwers een enorme tijdwinst op, zonder dat wordt ingeboet aan stevigheid van de stand.


Bovenop deze innovaties kregen verschillende leden uit de productfamilie van beMatrix een update: de BIG SAM Light, de dubbelzijdige lichtbak van 124 mm, de Perfect Corner, de in de stand geïntegreerde beTV en een platform voor de Double Deck. Last but not least werd eind 2022 de nieuwe website gelanceerd. Die vormt ook de toegangspoort tot het gebruiksvriendelijke MybeMatrix-platform.


Like Reageer