Momice
Webinar: Digi-rust voor event professionals 26 januari om 14.00
Momice|
24 januari 2023

Aanstaande donderdag geven Momice-oprichter Rutger Bremer en spreker en schrijver over tech Aaron Mirck een webinar over 'Digi-rust voor event professionals. Hierin worden tips en tricks gegeven over minder stress en afleiding tijdens het werken, waardoor je meer rust en plezier krijgt in je werk.


Het beroep event-manager staat al jaren bekend als een van de meest stressvolle beroepen. Dat komt onder meer alle appjes, mailtjes en belletjes waar een eventmanager mee te maken krijgt.


Aaron Mirck, spreker en schrijver over technologie: “Door mijn MarCom-achtergrond ken ik de uitdagingen en frustraties van event-managers. Zoals men ‘nog even een persbericht’ wil, wil men ook nog vaak ‘nog even een event’. Je denkt 24/7 bereikbaar te moeten zijn en bent te veel met je mailbox bezig, waardoor werk blijft liggen en je onnodig lange dagen maakt. Deze tips helpen je gelukkig om stress en afleiding tegen te gaan.”


Wil jij meer tips voor minder stress en meer digi-rust?

Schrijf je dan gratis in voor de webinar Digi-rust voor event professionals op donderdag 26 januari! https://www.momice.com/nl/aanmelden-webinar-digi-rust

Like Reageer