way2events
Way2events presents : " De Nieuwjaarsparty - SD Worx goes 90's "
way2events|
19 januari 2023

Bij way2events begrijpen we het belang van het creëren van onvergetelijke en trendy personeelsfeesten voor onze klanten. Steeds gaan we uit van een unieke totaalbeleving van A tot Z. Na het organiseren van het 75 jaar bestaan van SD Worx in juni, waren we zeer enthousiast om opnieuw onderdeel te zijn van het volgende personeelsevent : De Nieuwjaarsparty - SD Worx goes 90's.

 

Het staff event was een groot succes, met meer dan 1800 ( ! ) feestgangers, wat de grootste opkomst ooit was. Iedere vierkante centimeter van de Nekkerhallen werd benut om het 90’s thema helemaal tot zijn recht te laten komen: een ‘Candy Corner’, échte jaren 90 Arcade games, de ‘Techno Toilets’, een ‘MTV Meet & Greet’, een heuse ‘Wall of Fame’ photobooth, de ‘Sub Club Silent Disco’ en natuurlijk een indrukwekkende main stage met een gigantisch led scherm en led cubes . Daarnaast daverde de zaal op zijn grondvesten door drie verschillende podia om voor elke partyhead, zowel de ravers als de rockers, een geschikt muziekgenre te kunnen aanbieden, met daarbij verschillende belevingsacts en wervelden showelementen.

 

Way2events was onder de indruk van het niveau van betrokkenheid en enthousiasme van de medewerkers, die echt de 90’s-vibe tot leven brachten met hun funky outfits en dansmoves. Een speciale vermelding gaat naar de SD Worx Band voor hun spetterend optreden! Ze hebben bijna letterlijk het podium aan flarden gescheurd en de SD Worx people volledig uit hun dak laten gaan!

 

Way2events gelooft dat corporate staff events en personeelfeesten een belangrijke rol spelen bij het bevorderen van een positieve en ondersteunende werkcultuur. Het is belangrijk voor bedrijven om tijd vrij te maken voor plezier en ontspanning om een sterk gevoel van verbondenheid onder medewerkers te behouden of het zelfs aan te scherpen. En dat is precies waar we bij Way2events naar streven. We werken hard om onvergetelijke en unieke ervaringen te creëren voor onze klanten die niet alleen hun teams samenbrengen, maar ook een blijvende indruk achterlaten.

Een speciale shout-out naar de SD Worx people die naar het Nieuwjaarsfeest - SD Worx goes 90's kwamen, jullie aanwezigheid en energie maakten het evenement een groot succes. We kijken uit naar het creëren van meer onvergetelijke evenementen in de toekomst!

Like Reageer