Mojuice
State-of-the-art interactief streamingplatform Wavely blijft innoveren
Mojuice|
31 August 2021

2020, en met uitbreiding 2021, staat geboekstaafd als het jaar van de livestream. We doken allemaal in de studio - of achter de laptop - en voerden onze corporate communicatie via digitale weg. Langzaamaan echter, vinden we terug de weg naar ‘echte’ events.

Dit wilt echter niet zeggen dat de straffe online tools die ontwikkeld werden om onze communicatie open te houden en netwerken mogelijk te makenl tot het verleden behoren.  Integendeel. 

Ook productiehuis MoJuice blijft investeren en innoveren in Wavely, het eigen interactieve streamingsplatform voor straffe events en doorgedreven netwerken. Drijvende kracht achter Wavely Stefan Uytterhoeven ziet een toekomst waarin online deelnemen en offline, live interageren pragmatisch samengaan. ‘Het spreekt voor zich dat de learnings voor de eventindustrie uit 2020 meegenomen worden naar 2021 en hun weg zullen vinden naar 2022.  Ik geloof stellig dat ‘het nieuwe normaal’, om een ondertussen ingebakken term te gebruiken, ruimte zal laten aan hybride vormen. Ook de interactiviteit die we met Wavely aanbieden biedt een niet te vergewissen meerwaarde bij fysieke events.’ In het verleden was MoJuice de partner bij uitstek om live voting, polling en te infuseren in een live event. 


‘Met Wavely bieden we niet alleen probleemloos streamen aan, ook de interactiviteit tussen sprekers, gasten en publiek blijft een straf feature. Wavely biedt de mogelijkheid om probleemloos te laveren tussen online en offline, en is de tool om die twee pendanten van future events naadloos met elkaar te verbinden’, aldus Uytterhoeven. Het is duidelijk dat de wendbaarheid van Wavely een grote troef blijft voor productiehuis MoJuice.

Het het verder uitbouwen van onze sterktes, met de focus op de vragen van onze klanten, is ook wat we in 2021 en 2022 zullen blijven doen, voegt hij eraan toe. ‘Kwalitatief, easy-to-use, probleemloos interactief blijven de USP’s van het Wavely - platform.’ 


Interesse in wat Wavely voor jou zou kunnen betekenen?


www.wavely.be

www.mojuice.com


Like Reageer