Orkest

Op zoek naar 'orkest'? In onze database vind je alle leveranciers die orkest aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'orkest'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

CaraMuse Impresariaat

CaraMuse Impresariaat

Schrijf review Enines

Professionele muzikanten en een gedegen management (klassiek-jazz-opera-film-Cubaans-Braziliaans).
 Van A tot Z uitmuntend. Sinds jaren.

Almost Swinging Jazz Band

Almost Swinging Jazz Band

Schrijf review Gent

The Almost Swinging Jazz Band is een swingende jazz-band voor allerlei evenementen (receptie, walking dinner, huwelijk, straatanimatie, etc.).

Jazz Connection

Jazz Connection

Schrijf review Gouda

Jazz Connection is een band die swingt, stampt en spettert vanuit alle standen: jazz, jive, joy, soul and a little bit of rock & roll.

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

6 reviews Deinze

Zigeunerensemble Kalinka musiceert ter gelegenheid van huwelijksmissen, bruiloften, verjaardagsfeesten, recepties, walking dinners, seminaries, en andere privéfeesten. Slavische muziek, Hongaarse csardas, Balkanmuziek, licht klassiek, Frans chanson.

Trio Demi-Sec - muziekband

Trio Demi-Sec - muziekband

Schrijf review Merksem

Demi-Sec is een swingend en akoestische trio. Zij zijn gespecialiseerd in het opluisteren van feestelijke gelegendheden.

Musical Evasion srl

Musical Evasion srl

Schrijf review Chastre

Musical Evasion (by Hacienda Projects Bvba) is een dynamisch en meertalig bedrijf, gespecialiseerd in de creatie, de organisatie en de realisatie van muzikale evenementen op maat.

No Photo Available

Danny Wuyts

Schrijf review Antwerpen

Danny Wuyts heeft elke ruimte en gelegenheid de geschikte live-formule: Intimistisch en interactief aan de vleugel, groots live-optreden met band en alles daar tussenin! Flexibel en gevat bespeelt Danny instrumenten én gasten...

No Photo Available

Geerling evenementen & artiesten

Schrijf review Valkenburg

Geerling Evenementen is een multifunctioneel evenementen en artiestenburo met 20 jaar dagelijkse ervaring in de evenementenbranche in zowel actieve als interactieve vorm. Wij bieden u de meest uiteenlopende ingrediënten aan om van ieder evenement.

No Photo Available

Artiestenmanagement Koekkoek

Schrijf review Aalsmeer

Naast de organisatie van zowel grote als kleinere evenementen, leveren wij vele bekende en minder bekende artiesten.

No Photo Available

KVDB Theater- & Organisatie bureau

Schrijf review Tielrode

Van oudsher kan u bij ons terecht voor het boeken van alle artiesten uit binnen- & buitenland, grote & kleine orkesten, en allerlei animaties ten behoeve van verenigingen, bedrijven, incentives, seminaries enz...

Meer resultaten wereldwijd

OHIO bv

OHIO bv

Schrijf review Barendrecht

Drive in shows, Artiesten, Themafeesten, Bands, Orkesten, Kinderfeesten, Casino's en Catering; u kunt het zo gek niet verzinnen, of wij kunnen het voor u organiseren.

No Photo Available

Muac Productions bv

Schrijf review Rotterdam

MUAC (Musique Acoustique) heeft een exclusief aanbod professionele musici, kleine muziekformatie’s, bands en orkesten met een zeer eigen karakter.

No Photo Available

Viking Entertainment

Schrijf review Heeswijk-Dinther

EPOC Entertainment. Artiesten boekingsbureau voor artiesten, bands en entertainment voor feesten, huwelijk, bruiloft, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, receptie, evenementen of Bedrijfsopening. Artiest bureau.

No Photo Available

Int. theater & organisatiebureau Hanson bv

Schrijf review Moerkapelle

Uw evenement een schot in de roos! Met meer dan 35 jaar ervaring in het succesvol organiseren van events, staan wij u graag terzijde bij het organiseren van uw evenement of bedrijfsfeest.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'orkest'.

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

Geweldige muziek

|Merel Timmermans|13/12/2023

Kalinka Ensemble heeft ons feestje echt naar een hoger niveau getild! De muziek was geweldig, echt genieten. In het begin discreet en op de achtergrond, maar daarna speelden zij op verzoek, de sfeer was geweldig.

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

Verwachtingen overtroffen

|Simon Hartogs|12/09/2023

Ik had deze groep toevallig via internet gevonden, het contact en de afspraken verliepen heel vlot, de muzikanten waren goed op tijd en speelden fantastisch, het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. De violist voelt heel goed aan als de muziek best op de achtergrond blijft, en wanneer het tijd is om eens uit te pakken en het publiek bij de zaak te betrekken, dan is het volle ambiance en iedereen zingt of klapt mee, echt een leuke en unieke sfeer.

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

Mooie verjaardag

|Willy Verdonck|15/12/2022

Wij zagen Kalinka aan het werk in 't Schipke, daar was heel veel ambiance, daarom vroeg ik hen om op de verjaardag van mijn man te komen spelen, en dat was enorm geslaagd, alle gasten waren vol lof, en wijzelf ook natuurlijk, heerlijke en eerlijke muziek vol gevoel en passie.

Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble

Zeer geslaagd feestje

|Isabelle Verbeke (Isabelle Verbeke)|27/11/2022

Heel knap gedaan, sympathieke topmuzikanten, nogmaals bedankt

Orkest

Op zoek naar 'orkest' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst 14 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Orkest: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor orkest in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als orkest, orkesten, klassiek orkest, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar orkest. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: orkesten, klassiek orkest, ...

Artikels

Lichtshow met drones verbreekt wereldrecord

Lichtshow met drones verbreekt wereldrecord

We schreven net nog dat drones je evenement naar een hoger niveau kunnen tillen. Wel, Intel bewijst wat we bedoelden met een indrukwekkende lichtshow met 100 drones. Geniet even mee!

Ahoy Theater opent deuren voor jouw eindejaarsevenement

Ahoy Theater opent deuren voor jouw eindejaarsevenement

Traditioneel eindigt Rotterdam Ahoy het jaar met 'Kerstcircus Ahoy'. De instapklare setting van het Ahoy Theater is nu ook in te zetten voor jouw eindejaarsevenement!

Renovatie Elisabethzaal - VIDEO

Renovatie Elisabethzaal - VIDEO

Vanaf eind 2012 moet de gerenoveerde Elisabethzaal dienen als hoogwaardige klassieke concertzaal en internationaal congrescentrum.

"The show must go on" - Evenementenbranche slaat alarm

"The show must go on" - Evenementenbranche slaat alarm

Tegelijk met de maandelijkse test van het luchtalarm komende maandag, slaat de evenementenbranche opnieuw alarm. Met een grootschalige actie en de boodschap 'The show must go on'.

E-mailmarketing tips voor het vullen van events

E-mailmarketing tips voor het vullen van events

Met webinars en fysieke evenementen kun je nieuwe prospects aantrekken en de relatie versterken met bestaande klanten. E-mail marketing experts delen hun tips over hoe je e-mailmarketing kunt inzetten zodat jouw evenement een succes wordt.

Herbeleef de magie van Tomorrowland 2023

Herbeleef de magie van Tomorrowland 2023

De legendarische 17e editie van Tomorrowland is ten einde... Herbeleef de magie van Tomorrowland 2023 en neem een kijkje achter de schermen met de feiten en cijfers van de editie van dit jaar.