Waar vind ik berichten en offerteaanvragen die via mijn bedrijfspagina binnenkomen?

Alle offerteaanvragen en berichten voor je bedrijf worden verzameld in je inbox. Let op: niet iedereen in je account heeft automatisch toegang tot alle berichten voor een specifieke bedrijfspagina. Via de instellingen van je bedrijfspagina kun je eenvoudig instellen wie toegang mag hebben tot de berichten gericht aan je pagina.

In het midden van de 'Info'-settingspagina staat 'Wie heeft toegang tot berichten?. Je ziet daar een lijst van alle gebruikers in het account. Via de 'wijzig' knop duid je aan wie wel of geen toegang mag krijgen.

Het hoofdcontact voor berichten kun je niet uitvinken. Wil je dat e-mail adres aanpassen? Dat kan door de 'contactgegevens' in het blok erboven aan te passen.

Wil je een nieuwe gebruiker toegang geven tot berichten? Voeg die dan eerst toe via het gebruikersbeheer.

Let op! Enkel gebruikers met de juiste rechten ('bedrijfspagina beheren') kunnen aanpassen wie toegang tot berichten heeft. Kom je niet bij de juiste schermen? Vraag dan de hoofdgebruiker van het account je eerst de juiste rechten te geven.