Alle evenementenlocaties in Delfgauw op een rij

De beste evenementenlocaties in Delfgauw vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 55+ unieke evenementenlocaties in Delfgauw. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Expo Arsenaal Delft

Expo Arsenaal Delft

Schrijf review Delft (2.8 km)

Expo Arsenaal is een flexibele eventlocatie in het hart van Delft. Deze hotspot heeft het karakter van de 17e eeuw en alle mogelijkheden van nu.

Cosmic Cocoon

Cosmic Cocoon

Schrijf review Delft (3.2 km)

Cosmic Cocoon is gevestigd in een voormalig industrieel gebouw in een chiropractiepraktijk van 250 m². Te huur is een uitgestrekte, lichte evenementenruimte van 73m² (groot genoeg voor een yogales van 25 personen), een loungeruimte en twee toiletten. De algehele sfeer is licht en luchtig.

De Broodfabriek

De Broodfabriek

Schrijf review Rijswijk (6.2 km)

De Broodfabriek Expo & Eventcenter is een verrassende aangeklede industriële evenement-, congres,- en beurslocatie met een uitstekende bereikbaarheid in de Randstad.

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (6.3 km)

De startbaan van uw event! Van een zakelijke meeting tot een groot congres of bedrijfsfeest. Deze locatie heeft uitzicht op The Hague Airport, beschikt over een ruime capaciteit en gunstige ligging.

De Loods

De Loods

Schrijf review Rijswijk (6.6 km)

Welkom in De Loods, dé hotspot voor de echte kenniswerker! De Loods is het ecosysteem gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk, grenzend aan Den Haag en Delft.

No Photo Available

Dekker Zoetermeer Party & Businessevents

Schrijf review Zoetermeer (7.2 km)

Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 12 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 3000 personen ontvangen.

Lommerrijk

Lommerrijk

Schrijf review Rotterdam (8.1 km)

Lommerrijk is een van de prachtigste evenementenlocaties van Rotterdam. Net buiten het centrum, aan de voet van de Bergse Plas, heeft u keuze uit 5 ruimten met uitzicht over het water.

Fokker Terminal

Fokker Terminal

Schrijf review Den Haag (8.4 km)

De Fokker Terminal heeft zich ontwikkeld tot een congreslocatie met landelijke aantrekkingskracht. De oude vliegtuighangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer.

Van Nelle Fabriek Events

Van Nelle Fabriek Events

Schrijf review Rotterdam (8.9 km)

Uw moderne event in een historisch monument? De Van Nelle Fabriek (1930), gebouwd vanuit de uitgangspunten Licht, Lucht en Ruimte, wordt gezien als het meest toonaangevende gebouw uit de stroming 'het Nieuwe Bouwen'.

Landgoed Artihove/Vidaa

Landgoed Artihove/Vidaa

Schrijf review Bergschenhoek (9.2 km)

Het eiland Vidaa op Landgoed Artihove is een unieke locatie in de rook van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse inspirerende mogelijkheden.

De Broodbrouwers

De Broodbrouwers

Schrijf review Den Haag (9.5 km)

Een robuust historisch pand waarin vroeger een bier-koelhuis was gevestigd, dat is de unieke sfeer van De Broodbrouwers. Een nieuwe, duurzame locatie die opvalt door de combinatie van bakkerij, horeca en evenementenlocatie.

JACK-Rotterdam

JACK-Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (9.7 km)

Het eerste restaurant ter wereld waar de dance cultuur centraal staat. De stijlvolle venue is bovendien ideaal voor (zakelijke en privé) events, groepsfeesten, een bedrijfsborrel of andere bijeenkomsten waarbij het interieur zelfs eenvoudig naar jouw wens

Cultuurpodium Perron

Cultuurpodium Perron

Schrijf review Rotterdam (9.7 km)

Perron is een tijdelijk cultureel podium uit 2011 in een leeg, oud postgebouw aan de Schiestraat in Rotterdam. De locatie staat in hartje Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren al veel bezoekers bij elkaar gebracht.

Transport

Transport

Schrijf review Rotterdam (9.8 km)

Transport is een ruimte die zich ondergronds bevind. Het is een unieke locatie met 2 ruimtes.

Poppodium Annabel

Poppodium Annabel

Schrijf review Rotterdam (9.8 km)

Annabel is sinds haar opening in oktober 2015 een veel bezochte locatie voor concerten en clubfeesten, maar ook voor zakelijke evenementen, opnames en privé-bijeenkomsten.

Meet Tuesday

Meet Tuesday

Schrijf review Rotterdam (9.9 km)

Bij Tuesday wordt vergaderen weer leuk. Brainstormen, knopen doorhakken, deals sluiten of samen creëren. In onze unieke zalen wordt jouw meeting ongemerkt creatiever, efficiënter en effectiever.

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Schrijf review Leidschendam (9.9 km)

Op zoek naar een vergaderlocatie? Indien u wilt vergaderen in Den Haag of omgeving, dan biedt Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag u alles wat u nodig heeft.

De Doelen

De Doelen

Schrijf review Rotterdam (10 km)

4 zalen en ruim 30 subzalen in de Doelen worden jaarlijks ruim 1200 keer ingezet voor uiteenlopende evenementen; concerten in alle genres, congressen en andere zakelijke evenementen.

Atrium Den Haag

Atrium Den Haag

Schrijf review Den Haag (10.3 km)

Het Atrium Den Haag is het ontmoetingscentrum in het stadhuis voor de burgers en de bezoekers van Den Haag. Er worden culturele, educatieve, maatschappelijke en commerciële evenementen en tentoonstellingen georganiseerd.

Restaurant Vandal

Restaurant Vandal

Schrijf review Rotterdam (10.4 km)

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant in hartje Rotterdam en verzorgen uw hele avond met vrienden, familie of besloten evenementen!

Café in the City Rotterdam

Café in the City Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (10.4 km)

Sophisticated. Sexy. Stoer. En oh zo smakelijk. Gooi dit alles in de mix en u krijgt Café in the City. Een on-Nederlands restaurantconcept gelegen in het centrum van Rotterdam. En dé locatie voor uw volgende evenement!

No Photo Available

Hudson Den Haag Zuid

Schrijf review Den Haag (10.5 km)

BARN is geheel of gedeeltelijk beschikbaar voor feesten. Met de vide en afgesloten ruimte Club47 erbij biedt BARN mogelijkheden voor feesten van 50 tot 1500 personen.

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Schrijf review Den Haag (10.5 km)

Het internationaal Perscentrum Nieuwspoort is dé ontmoetingsplaats voor politici, journalisten en vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties, maar ons perscentrum is ook bekend als locatie voor (grootschalige) evenementen.

CultureHub

CultureHub

Schrijf review Rotterdam (11 km)

Ontdek de betovering van CultureHub - dé ideale plek voor jouw feest. Onze gezellige en gastvrije ruimte, gevuld met prachtige kunst van lokale artiesten, zorgt voor onvergetelijke vieringen.

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (11.1 km)

In de Kunsthal kunt u op één locatie terecht voor uw presentatie of congres, ontbijt, lunch en diner, borrel en feest. Uiteraard kunt u uw evenement combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen.

Eivissa

Eivissa

Schrijf review Rotterdam (11.4 km)

Een unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam! De Eivissa is een locatie voor evenementen tot 600 gasten.

RDM Loft

RDM Loft

Schrijf review Rotterdam (11.4 km)

De Loft biedt 400 vierkante meter aan flexibel in te delen ruimte. Daarbij wordt voorzien in koffie, thee, snacks, presentatie-, brainstorm- en tinkermaterialen.

Buitenplaats Rozenlust

Buitenplaats Rozenlust

Schrijf review Rotterdam (11.4 km)

Parkvilla Rozenlust is een inspirerende lokatie voor bijeenkomsten in een bosrijke omgeving aan het statige maar oh zo trendy district Parklaan in de dynamiek van het centrum Rotterdam.

Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen

Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen

Schrijf review Rotterdam (11.5 km)

ICDuBo biedt unieke mogelijkheden om uw gasten te ontvangen en te inspireren. ICDuBo is gevestigd in het prachtig historisch pand Centraal Magazijn op het RDM Terrein in Rotterdam.

No Photo Available

GIA Trade & Exhibition Centre

Schrijf review Den Haag (11.6 km)

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Delfgauw

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Delfgauw? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Delfgauw dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Delfgauw

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Delfgauw. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Delfgauw was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Delfgauw, Feestzalen in Delfgauw, Trouwlocaties in Delfgauw, Vergaderzalen in Delfgauw

Jouw evenementenlocatie in Delfgauw toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Delfgauw. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: