Alle evenementenlocaties in Loosdrecht op een rij

De beste evenementenlocaties in Loosdrecht vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 39+ unieke evenementenlocaties in Loosdrecht. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

Schrijf review Loosdrecht (1.2 km)

Vergaderen aan de Loosdrechtse plassen kan perfect bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam. Dit moderne en sfeervolle hotel gelegen aan het water is de plek waar u zakelijk kunt genieten.

Gooiland Events

Gooiland Events

Schrijf review Hilversum (7.6 km)

Gooiland Evenementenlocatie in Hilversum: als u op zoek bent naar een locatie met een bijzondere ambiance, waar gastvrijheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan!

Studio 21

Studio 21

Schrijf review Hilversum (7.6 km)

In Hilversum, het hart van de Nederlandse showbusiness- en televisie-industrie, bestaat welgeteld één plek waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21.

InnStyle

InnStyle

Schrijf review Maarssen (8.4 km)

Inn Style, tegen Utrecht-Centrum aan, biedt u ‘Uitzicht op inspiratie’ met gratis parkeergelegenheid. Aan de hand van uw wensen organiseren wij met plezier, passie, oprechte aandacht uw evenement.

DeFabrique Evenementenlocatie

DeFabrique Evenementenlocatie

Schrijf review Utrecht (9.8 km)

DeFabrique is een volwassen, professionele en betrouwbare evenementenlocatie gevestigd in een industrieel complex. Na een bezoek aan DeFabrique hebben de gasten iets ervaren, gezien, geproefd en meegemaakt wat ze willen delen.

Allsafe Skybox

Allsafe Skybox

Schrijf review Weesp (10.1 km)

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bijeenkomst? Kom dan naar de ALLSAFE Studio in Weesp: een indrukwekkende ruimte, gelegen op 12 meter hoogte met een mooi uitzicht over het Weesper groen en omgeving.

No Photo Available

Grote Kerk Naarden

Schrijf review Naarden (11 km)

Grote Kerk Naarden wordt gebruikt door de Protestantse Gemeente te Naarden. Tevens worden er concerten, lezingen, diners en recepties gehouden. Ook een burgerlijk en/of kerkelijk huwelijk kan in de Grote Kerk Naarden plaatsvinden.

Meettin - De Tinfabriek

Meettin - De Tinfabriek

Schrijf review Gooise Meren (11 km)

Meettin is aanbieder van all-in kantoren, vergaderruimtes en host zakelijke bijeenkomsten in De Tinfabriek Naarden.

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

Schrijf review Utrecht (11.6 km)

No Photo Available

Vogelfrei

Schrijf review Utrecht (12.9 km)

VOGELFREI is een levendige, veelzijdige atelierruimte op het industriële terrein van de Havenloods.

Anafora

Anafora

Schrijf review Utrecht (13.6 km)

Wat als er een plek was? Een plek om het leven te vieren. De liefde en de vriendschap, en alles wat er écht toe doet. Even ergens anders, maar je voelt je meteen thuis.

Johan Cruijff Arena

Johan Cruijff Arena

Schrijf review Amsterdam (13.8 km)

Naast grootschalige publieksevenementen huisvest de Amsterdam ArenA honderden zakelijke evenementen per jaar. Bedrijven en organisatiebureaus zoeken naar bijzondere locaties voor hun kick-offs, workshops, seminars, congressen en bedrijfsfeesten.

Tivoli Vredenburg

Tivoli Vredenburg

Schrijf review Utrecht (14.2 km)

TivoliVredenburg; Een multifunctionele evenementenlocatie in het hart van Nederland!

Aristo meeting plaza Utrecht CS

Aristo meeting plaza Utrecht CS

Schrijf review Utrecht (14.4 km)

Aristo meeting plaza Utrecht Centraal is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren.

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Schrijf review Utrecht (14.5 km)

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

Jaarbeurs Events

Jaarbeurs Events

Schrijf review Utrecht (14.5 km)

Het Event & Exhibition Centre is door de jaren heen gebruikt voor talloze verschillende evenementen, zoals B2B en B2C beurzen, feesten, congressen, concerten, festivals en uitreikingen.

Jaarbeurs Meetings

Jaarbeurs Meetings

Schrijf review Utrecht (14.5 km)

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de moderne, strak vormgegeven en flexibel in te richten zalen van MeetUp.

Grand Hotel Karel V Utrecht

Grand Hotel Karel V Utrecht

Schrijf review Utrecht (14.7 km)

Al 8 eeuwen lang zijn de vertrekken van het klooster het toneel voor grote en intieme bijeenkomsten, voor zakelijke en privé aangelegenheden.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Schrijf review Utrecht (15 km)

Wil je van jouw event een daverend succes maken of zoek je een bioscoopzaal met technologische snufjes? Bij Kinepolis zit je goed.

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Schrijf review Huizen (15.9 km)

Aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Dit authentieke hotel beschikt over eventzalen welke uitkijken op de unieke, eigen haven.

Guilty Food Pleasures

Guilty Food Pleasures

Schrijf review Amsterdam (16 km)

Good Hangout, De ontmoetingsplek voor particulieren en ondernemers. Unieke ontspannen locatie aan de Ringweg A10, waar alles mogelijk is!

Platform C

Platform C

Schrijf review Amstelveen (17 km)

U wilt een zaal huren in Amstelveen? Voor elk evenement groot of klein hebben we een geschikte zaal. U kunt kiezen uit onze theaterzaal, dansstudio, (muziek/les)lokalen, vergaderruimtes, en kookstudio.

Cobra Museum voor Moderne Kunst

Cobra Museum voor Moderne Kunst

Schrijf review Amstelveen (17.2 km)

Het Cobra Museum, eigentijds en helder, is geschikt voor al uw evenementen. De ruimtes zijn royaal en het daglicht krijgt z'n kans. De steeds weer wisselende exposities zorgen voor kleur, inspiratie en een aangename sfeer.

Best Western Plus Amstelveen

Best Western Plus Amstelveen

Schrijf review Zaandam (17.3 km)

Op zoek naar een moderne ruimte voor uw (zakelijke) bijeenkomsten, vergaderingen, lunches en/of diner? Dan is Best Western Plus Amstelveen de juiste plek.

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum

Schrijf review Soest (17.4 km)

Welkom bij het NMM, voor events van een ander kaliber. Een plek met allure, waar u uw presentatie, (bedrijfs)feest of diner laat plaatsvinden te midden van een museumcollectie met voelbare historische betekenis.

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn

Schrijf review Kamerik (17.5 km)

Middenin het Groene Hart van Nederland vind je Boerderij de Boerinn. Een eigentijdse boerderij waar vroeger koeien werden gehouden, maar waar nu zakelijke en particuliere groepen hun evenementen organiseren! 

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Aristo meeting center Utrecht Lunetten

Schrijf review Utrecht (17.5 km)

Aristo meeting center Utrecht Lunetten is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Je vindt onze andere vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht CS.

WindnWheels bv

WindnWheels bv

Schrijf review Amsterdam (18 km)

Kaap Oost is een Evenementen terrein gelegen naast de ring A10 in Amsterdam. Kaap Oost is een buitenplaats omringd door water.

Boerderij Mereveld

Boerderij Mereveld

Schrijf review Utrecht (18.1 km)

Een 19e eeuwse boerderij met een frisse, eigentijdse uitstraling. Boerderij Mereveld biedt met haar goede bereikbaarheid vanuit diverse richtingen en uitgebreide parkeerfaciliteit de ideale lokatie voor ieder denkbaar evenement.

Q-Factory

Q-Factory

Schrijf review Amsterdam (18.2 km)

Centraal gelegen in Amsterdam Oost ligt Q-Factory, Europa’s grootste muziekmakerscentrum. Met een bruisende, muzikale omgeving voor muzikanten, acteurs en dansers biedt Q-Factory diverse mogelijkheden om te repeteren en op te treden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Loosdrecht

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Loosdrecht? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Loosdrecht dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Loosdrecht

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Loosdrecht. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Loosdrecht was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Loosdrecht, Feestzalen in Loosdrecht, Trouwlocaties in Loosdrecht, Vergaderzalen in Loosdrecht

Jouw evenementenlocatie in Loosdrecht toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Loosdrecht. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: