Alle evenementenlocaties in Kaprijke op een rij

De beste evenementenlocaties in Kaprijke vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke evenementenlocaties in Kaprijke. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

de Peignage

de Peignage

Schrijf review Eeklo (6.7 km)

Evenementenzalen op een unieke historische locatie. De gebouwen in Eeklo van de voormalige wolkammerij de Peignage zijn ideaal voor het organiseren van evenementen.

BovenKlaar

BovenKlaar

Schrijf review Assenede (10.2 km)

Op zoek naar een locatie voor een opleiding of bedrijfsevenement? Welkom bij Bovenklaar! Onze nieuwe eventruimte biedt je een ruime en gezellige plek om te vergaderen, ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren.

De Commanderie

De Commanderie

Schrijf review Maldegem (11.6 km)

Wilt u de ultieme beleving voor uw huwelijk, bedrijfsevenement of feest? Bij Feest- en Eventzaal De Commanderie is het mogelijk om uw event samen te stellen naar uw persoonlijke wensen.

Zwijntjeshof

Zwijntjeshof

Schrijf review Evergem (12.5 km)

Het Zwijntjeshof is een educatief landbouwbedrijf met moderne vergaderzaal en grote tuin in zeer rustige omgeving.

Tanu

Tanu

Schrijf review Lievegem (14.7 km)

Graag willen wij onze locatie voorstellen in Lievegem. We verhuren een fraai park met twee serres van 60m2 en een tennisterrein voor events, bedrijfsfeesten, team buildings, enz.

Etage Tropical Productions

Etage Tropical Productions

Schrijf review Gent (17.7 km)

Wij zijn gelegen op de Port Arthurlaan 33, 9000 Gent, en met zijn 1500 m2 oppervlakte bieden we de mogelijkheid aan iedereen tot het huren van ruimtes tot de volledige organisatie van een feest. 

ArtCube

ArtCube

Schrijf review Gent (18.1 km)

ArtCube isn't just another event venue, that's the least you can say. The venue combines industrial charm from the late 1900's with state of the art technology.

No Photo Available

Gaston

Schrijf review Gent (18.1 km)

Een bedrijfsreceptie, business seminar of teambuilding event? Met zijn strategische ligging en ruime parkeergelegenheden, leent Gaston zich uitstekend voor elk type corporate event.

Hoarderlife

Hoarderlife

Schrijf review Gent (18.6 km)

Je zou het niet onmiddellijk vermoeden, maar verborgen achter een paarse poort in het centrum van Gent, ligt een opzienbarende en verrassende plek.

No Photo Available

Lybaert

Schrijf review gent (18.7 km)

Gebouw voor korte periode beschikbaar. Gebouw heeft een opp van 1400 in verschillende verdiepingen, een ware doolhof. Het terrein is totaal 2600m² groot.

Red Loft

Red Loft

Schrijf review Gent (19 km)

Bij Red Loft kan je in een warme, huiselijke setting komen vergaderen, feesten, lezingen geven etc.

Thagaste bvba

Thagaste bvba

Schrijf review Gent (19.5 km)

Thagaste is een unieke locatie in een luisterrijk klooster waar paters wonen en werken. Naast een ruime keuze aan karaktervolle congres - en eventzalen zijn er bijzondere kunstschatten in de pandgangen, een binnentuin en de historische bibliotheek.

Odeveld

Odeveld

Schrijf review Lochristi (19.8 km)

In een statig historisch kader, uitgerust met alle nodige professionele voorzieningen kunnen bedrijven in alle rust komen vergaderen.

3Square Events nv

3Square Events nv

Schrijf review Gent (19.8 km)

Welkom in één van de oudste markten in hartje Gent, een unieke & karaktervolle eventlocatie

PIllows Grand Boutique Hotel Reylof

PIllows Grand Boutique Hotel Reylof

Schrijf review Gent (19.9 km)

De perfecte locatie voor elke gelegenheid. Een efficiënte vergadering, een droomhuwelijk of een intiem verjaardagsfeest: elk evenement in Grand Boutique Hotel Reylof is er één om nooit te vergeten.

Madonna

Madonna

Schrijf review Gent (20 km)

Welkom in de feestzalen van Madonna: prachtige ruimtes met persoonlijke toets in hartje Gent!

No Photo Available

Ghent Marriott Hotel

Schrijf review Gent (20 km)

Ghent Marriott Hotel biedt u negen praktische meeting rooms aan die baden in het daglicht en voorzien zijn van de nieuwste technologische ondersteuning.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Kaprijke

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Kaprijke? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Kaprijke dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Kaprijke

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Kaprijke. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Kaprijke was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Kaprijke, Feestzalen in Kaprijke, Trouwlocaties in Kaprijke, Vergaderzaal in Kaprijke

Jouw evenementenlocatie in Kaprijke toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Kaprijke. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: