Alle evenementenlocaties in Hives op een rij

De beste evenementenlocaties in Hives vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke evenementenlocaties in Hives. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Deulin

Schrijf review Deulin (Hotton) (21.1 km)

Het kasteel staat op de lijst van uitzonderlijk Waals erfgoed en is een typisch voorbeeld van de Luikse architectuur.Gebouwd in witgekalkte bakstenen en blauwe stenen, vormt het een harmonieus architectonisch geheel.

No Photo Available

Chateau De Resteigne

Schrijf review Tellin (29.6 km)

Het kasteel wordt per dag of per weekend of voor een langere periode verhuurd. Prijzen op aanvraag. Het is een ideale ligging voor een huwelijk, een seminarie, een persconferentie, een productlancering, een concert, of gelijk welke gelegenheid

Domaine de Lomme

Domaine de Lomme

Schrijf review Rochefort (29.6 km)

Het Domaine de Lomme, een plaats voor high-end seminaries en recepties in België.

No Photo Available

Euro space center

Schrijf review Transinne (30.1 km)

Geef een andere dimensie aan uw bedrijfsevenementen! Het Euro Space Center biedt u een buitengewone ervaring en emoties aan die u samen kunt beleven.

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (38 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

No Photo Available

Kasteeldomein Modave

Schrijf review Modave (38.6 km)

Dit prachtige kasteeldomein gelegen in een prachtig park te midden van 450 ha natuurgebied biedt verschillende zalen aan van wisselende grootte voor het organiseren van feesten als huwelijksfeesten en communies maar ook recepties, bedrijfsevenementen, ...

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Hives

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Hives? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Hives dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Hives

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Hives. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Hives was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Hives, Feestzalen in Hives, Trouwlocaties in Hives, Vergaderzalen in Hives

Jouw evenementenlocatie in Hives toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Hives. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: