Alle evenementenlocaties in Hoeleden op een rij

De beste evenementenlocaties in Hoeleden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke evenementenlocaties in Hoeleden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review Neerlanden (11.1 km)

In het pittoreske dorpje Neerlanden bevindt zich de Beekhoeve. Een prachtige Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De geschikte lokatie voor allerhande feesten.

Craywinckelhof

Craywinckelhof

Schrijf review Lubbeek (12 km)

Craywinckelhof is een bijzondere evenementenlocatie met net dat tikkeltje meer. Ben je op zoek naar een feestzaal voor een speciale gelegenheid? Gevonden!

Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review Sint-Truiden (12.5 km)

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (12.7 km)

Het Sint-Jansbergklooster biedt een tot de verbeelding sprekend kader voor allerlei evenementen, bedrijfs-en privéfeesten, seminaries en workshops.

't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review Sint-Truiden (13.7 km)

Domein ’t Speelhof heeft een stevige reputatie opgebouwd als het over feesten gaat. Hiervoor beschikken zij over verschillende zalen telkens met hun eigen karakter die worden gebruikt om van jouw feest een droomfeest te maken.

No Photo Available

United MotorSports Company

Schrijf review Molenstede (15.1 km)

United MotorSports Company is ontstaan uit de passie van enkele verwoede racers die heel graag hun passie delen. We laten je meerijden met onze race-BMW M3 of onze Rally BMW 325i E30 maar even goed laten we je zelf het stuur nemen.

Loft 130

Loft 130

Schrijf review Korbeek-Lo (17.9 km)

Marie Anne Carbonez vindt het een privilege om van de belangrijke momenten van uw familie of bedrijf een onvergetelijke en unieke ervaring te maken, tot in elk detail verzorgt door haarzelf en haar team. 

Thiewinkel23

Thiewinkel23

Schrijf review Lummen (19 km)

Graag stel ik Thiewinkel23 even kort voor. Thiewinkel23 is een 30 jaren huis dat mooi gerenoveerd is. Je hebt ruimtes om de flexwerken, vergaderen, feesten.

Meetingcentrum Eenheid

Meetingcentrum Eenheid

Schrijf review Wezemaal (19.4 km)

Meetingcentrum Eenheid is een veelzijdige eventlocatie in de groene long rond Leuven.

Brightspace Leuven

Brightspace Leuven

Schrijf review Leuven (19.7 km)

Brightspace is een meeting-, event- en business center, dat jouw hoogste verwachtingen kan waarmaken. In combinatie met de 3hoog aanpak heeft jouw event of meeting 100% kans op slagen.

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (19.7 km)

The JAVA Coffee Company

The JAVA Coffee Company

Schrijf review Rotselaar (19.9 km)

Bij The JAVA Coffee Company kan je terecht voor een koffie-teambuilding, maar evengoed kan je gewoon gebruik maken van onze grote meeting room voor je eigen interne meetings.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Hoeleden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Hoeleden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Hoeleden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Hoeleden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Hoeleden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Hoeleden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Hoeleden, Feestzalen in Hoeleden, Trouwlocaties in Hoeleden, Vergaderzalen in Hoeleden

Jouw evenementenlocatie in Hoeleden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Hoeleden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: