Alle evenementenlocaties in Bekkevoort op een rij

De beste evenementenlocaties in Bekkevoort vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke evenementenlocaties in Bekkevoort. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (5.8 km)

Het Sint-Jansbergklooster biedt een tot de verbeelding sprekend kader voor allerlei evenementen, bedrijfs-en privéfeesten, seminaries en workshops.

No Photo Available

United MotorSports Company

Schrijf review Molenstede (5.9 km)

United MotorSports Company is ontstaan uit de passie van enkele verwoede racers die heel graag hun passie delen. We laten je meerijden met onze race-BMW M3 of onze Rally BMW 325i E30 maar even goed laten we je zelf het stuur nemen.

Thiewinkel23

Thiewinkel23

Schrijf review Lummen (15.1 km)

Graag stel ik Thiewinkel23 even kort voor. Thiewinkel23 is een 30 jaren huis dat mooi gerenoveerd is. Je hebt ruimtes om de flexwerken, vergaderen, feesten.

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (15.9 km)

Meetingcentrum Eenheid

Meetingcentrum Eenheid

Schrijf review Wezemaal (16.7 km)

Meetingcentrum Eenheid is een veelzijdige eventlocatie in de groene long rond Leuven.

GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review Heusden Zolder (17.3 km)

De GT Lounge is ooit ontstaan als drankstal aan het circuit van Zolder. De prachtige villa zelf werd verbouwd tot eventlocatie/vakantiewoning, niet alleen tijdens events op het circuit maar ook voor productvoorstellingen, vergaderingen, zelfs familliefees

Domein De Vesten

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (18 km)

De Vesten is een monument in Laakdal. Ontdek ons domein waar we de meest memorabele feesten en bedrijfsevents organiseren.

The JAVA Coffee Company

The JAVA Coffee Company

Schrijf review Rotselaar (18.5 km)

Bij The JAVA Coffee Company kan je terecht voor een koffie-teambuilding, maar evengoed kan je gewoon gebruik maken van onze grote meeting room voor je eigen interne meetings.

Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review Sint-Truiden (18.7 km)

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review Sint-Truiden (19 km)

Domein ’t Speelhof heeft een stevige reputatie opgebouwd als het over feesten gaat. Hiervoor beschikken zij over verschillende zalen telkens met hun eigen karakter die worden gebruikt om van jouw feest een droomfeest te maken.

De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review Neerlanden (19.8 km)

In het pittoreske dorpje Neerlanden bevindt zich de Beekhoeve. Een prachtige Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De geschikte lokatie voor allerhande feesten.

Top evenementenlocaties in Bekkevoort

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Bekkevoort? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Bekkevoort dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Bekkevoort

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Bekkevoort. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Bekkevoort was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Bekkevoort, Feestzalen in Bekkevoort, Trouwlocaties in Bekkevoort, Vergaderzaal in Bekkevoort

Jouw evenementenlocatie in Bekkevoort toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Bekkevoort. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: